solyanreklam
sagreklam

Miniklerden Türkyılmaz'a Ziyaret

Miniklerden Türkyılmaz'a Ziyaret

Miniklerden Türkyılmaz'a Ziyaret
  • 15 Ekim 2014, Çarşamba 0:00

Mavi Dünya’nın miniklerinden Türkyılmaz’a ziyaret

Mudanya’nın önemli eğitim kurumlarından Özel Mavi Dünya Koleji’nin minik öğrencileri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti.

Mudanya’da eğitim öğretimde önemli kurumlarından olan Özel Mavi Dünya Koleji’nin minik öğrencileri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile bir araya geldi. Öğretmenleri Sevim Kara ve Nursel Aras ile birlikte Türkyılmaz’ı ziyaret eden minikler, belediyenin hizmetlerine yönelik bol bol soru sordular.  Gerçekleştirdikleri  “İnsan ve yönetim ünitesi” projesi için Türkyılmaz’dan destek isteyen ve yerel yönetimler hakkında bilgiler alan öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
“GELECEĞİMİZ SİZLERSİNİZ”
Miniklerin soruları doğrultusunda yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Türkyılmaz, minikler ile yakından ilgilendi. Gelişen teknoloji ve imkânların artması ile birlikte yeni neslin daha bilgili ve yetenekli olarak yetiştiğini dile getiren Türkyılmaz, “Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Derslerinize çok çalışarak, sizlerde birer doktor, mühendis hatta belediye başkanı olabilirsiniz.  Bütün bunlar sizin elinizdedir. Ancak içinizden vatan ve millet sevgisi eksik olmasın” diye konuştu.
Gerçekleşen ziyaret sonrasında minik öğrenciler tablet ve telefonları ile başkan Türkyılmaz ile bol bol öz çekim yaptılar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık