solyanreklam
sagreklam

Tokai Belediye Başkanı Nilüfer’in yatırımlarına hayran kaldı

Nilüfer Belediyesi’nin Japonya’daki kardeş kenti Tokai’den gelen Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, beraberindeki heyetle birlikte Nilüfer’deki yatırımları tek tek gezerek ayrıntılı bilgi aldı. Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, Meclis Başkanı Naohisa Hayakawa, Meclis Katibi Susumu Ishihama, Planlama Müdürü Isao Hoshikawa, Tokai Dostluk Derneği’nden Ahmet Sertkaya ve Tokai Belediyesi’nden personel değişim programı kapsamında Nilüfer Belediyesi’ne gelen Shota Aoki ile birlikte Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği insan odaklı projelerini yerinde görerek, projeler hakkında bilgi aldı. Tokai heyetine, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu eşlik etti.   Karaman Dernekler Yerleşkesi, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Beşevler Cimnastik Salonu, Japon Parkı ile Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’ni ziyaret eden Atsuo Suzuki, Nilüfer Belediyesi’nin genç yaşlı her kesimden insana hitap eden projelerine hayran kaldı. Japon Parkı ziyaretinde Suzuki’ye, Başkan Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte eşlik etti. Olgun Gençlik Merkezi’ni de gezen Suzuki’ye, bu sırada müzik eğitimi alan katılımcılar, mini bir konser verdi.   “NİLÜFER’DE YAŞLI VE GENÇ PROJELERİ DİKKAT ÇEKİCİ”   Atsuo Suzuki ve beraberindeki heyet daha sonra, Başkan Burada projesi kapsamında makamını bir günlüğüne Barış Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, karavanda ziyaret etti ve bu projeyi de yerinde gördü. Nilüferliler’le de bir araya gelen Suzuki, Başkan Mustafa Bozbey’i bu projesinden dolayı kutladı.   Japonya’da yaşlılık oranının yüksek, doğum oranlarının da düşük olduğunu belirten Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, Nilüfer Belediyesi’nin genç ve yaşlılara yönelik hayata geçirdiği projelerden etkilendiğini ifade etti. Suzuki, “Genç nüfusumuz düşük olduğu için biz, hem yaşlılarımıza hem de gençlerimize büyük önem veriyoruz. Nilüfer Belediyesi’nin bu yöndeki hizmetleri beni çok etkiledi. Özellikle İbrahim Yazıcı Stadyumu ile Beşevler Cimnastik Salonu bizim açımızdan önemli yatırımlar” dedi.   Nilüfer’de hizmetler doğrultusunda önemli bir denge olduğunu belirten Suzuki, Nilüfer Belediyesi’nin çocuklara, gençlere aynı zamanda yaşlılara yönelik hizmetlerinin, kendileri için örnek olduğunu sözlerine ekledi. Nilüfer Belediyesi ile kardeş kent protokolünü beş yıl daha uzattıklarını hatırlatan Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, “Bu da gösteriyor ki, Nilüfer Belediyesi ile daha çok projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.   Kardeş kent Tokai’den gelen heyeti ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Tokai ile 11 yıldır süren kardeşliğimiz var. Ortak projelere imza atıyoruz. Kendilerini Nilüfer’de ağırlamaktan mutluluk duyduk. Karşılıklı ilişkilerimizi, her geçen gün artarak daha da geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Tokai Belediye Başkanı Nilüfer’in yatırımlarına hayran kaldı
  • 25 Kasım 2018, Pazar 3:26
Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediyesi’nin örnek projelerini gezerek, incelemelerde bulundu. Suzuki, Nilüfer Belediyesi’nin yaşlılara ve gençlere yönelik projelerine hayran kaldığını dile getirdi.

Nilüfer Belediyesi’nin Japonya’daki kardeş kenti Tokai’den gelen Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, beraberindeki heyetle birlikte Nilüfer’deki yatırımları tek tek gezerek ayrıntılı bilgi aldı. Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, Meclis Başkanı Naohisa Hayakawa, Meclis Katibi Susumu Ishihama, Planlama Müdürü Isao Hoshikawa, Tokai Dostluk Derneği’nden Ahmet Sertkaya ve Tokai Belediyesi’nden personel değişim programı kapsamında Nilüfer Belediyesi’ne gelen Shota Aoki ile birlikte Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği insan odaklı projelerini yerinde görerek, projeler hakkında bilgi aldı. Tokai heyetine, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu eşlik etti.

 

Karaman Dernekler Yerleşkesi, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Beşevler Cimnastik Salonu, Japon Parkı ile Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’ni ziyaret eden Atsuo Suzuki, Nilüfer Belediyesi’nin genç yaşlı her kesimden insana hitap eden projelerine hayran kaldı. Japon Parkı ziyaretinde Suzuki’ye, Başkan Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte eşlik etti. Olgun Gençlik Merkezi’ni de gezen Suzuki’ye, bu sırada müzik eğitimi alan katılımcılar, mini bir konser verdi.

 

“NİLÜFER’DE YAŞLI VE GENÇ PROJELERİ DİKKAT ÇEKİCİ”

 

Atsuo Suzuki ve beraberindeki heyet daha sonra, Başkan Burada projesi kapsamında makamını bir günlüğüne Barış Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, karavanda ziyaret etti ve bu projeyi de yerinde gördü. Nilüferliler’le de bir araya gelen Suzuki, Başkan Mustafa Bozbey’i bu projesinden dolayı kutladı.

 

Japonya’da yaşlılık oranının yüksek, doğum oranlarının da düşük olduğunu belirten Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, Nilüfer Belediyesi’nin genç ve yaşlılara yönelik hayata geçirdiği projelerden etkilendiğini ifade etti. Suzuki, “Genç nüfusumuz düşük olduğu için biz, hem yaşlılarımıza hem de gençlerimize büyük önem veriyoruz. Nilüfer Belediyesi’nin bu yöndeki hizmetleri beni çok etkiledi. Özellikle İbrahim Yazıcı Stadyumu ile Beşevler Cimnastik Salonu bizim açımızdan önemli yatırımlar” dedi.

 

Nilüfer’de hizmetler doğrultusunda önemli bir denge olduğunu belirten Suzuki, Nilüfer Belediyesi’nin çocuklara, gençlere aynı zamanda yaşlılara yönelik hizmetlerinin, kendileri için örnek olduğunu sözlerine ekledi. Nilüfer Belediyesi ile kardeş kent protokolünü beş yıl daha uzattıklarını hatırlatan Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki, “Bu da gösteriyor ki, Nilüfer Belediyesi ile daha çok projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.

 

Kardeş kent Tokai’den gelen heyeti ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Tokai ile 11 yıldır süren kardeşliğimiz var. Ortak projelere imza atıyoruz. Kendilerini Nilüfer’de ağırlamaktan mutluluk duyduk. Karşılıklı ilişkilerimizi, her geçen gün artarak daha da geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık