Başkan Şahin, Lâdik ve Asarcık İlçelerini Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Lâdik ve Asarcık ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şahin, Lâdik ve Asarcık İlçelerini Ziyaret Etti
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 10:24

Lâdik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ile makamında görüşen Şahin, ilçenin genel durumu, ilçede devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkından bilgi aldı.

Daha sonra Şahin,  AK Parti Lâdik İlçe Teşkilatı ve muhtarlarla bir araya geldi. Esnafı da ziyaret eden Şahin, ilçeden ayrıldı.

Ladik ziyaretinin ardından Asarcık’a geçen Başkan Şahin buara da AK Parti İlçe Başkan Hami Karakaş’la birlikte ilçeyi dolaşarak esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu. İlçedeki sorunları ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Şahin vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Şahin’e ziyaretleri sırasında Fen İşleri daire Başkanlığı ve SASKİ yetkilileri de eşlik etti.