solyanreklam
sagreklam

Ulu Önder Atatürk, Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 80. yılında, tüm yurtta olduğu gibi Arnavutköy ‘de de düzenlenen törenlerle anıldı....

Ulu Önder Atatürk, Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı
  • 12 Kasım 2018, Pazartesi 12:15

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 80. yılında, tüm yurtta olduğu gibi Arnavutköy ‘de de düzenlenen törenlerle anıldı.

    

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü münasebeti ile yapılan anma törenine; İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Garnizon Komutanı Hava Savunma Kıdemli Albay Nurettin Saral, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk bırakma ile başlayan törende sırası ile İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı çelenk bırakarak Ata’ya saygılarını sundu.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümünde anma programı, çelenk bırakma merasiminin hemen ardından 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık