solyanreklam
sagreklam

İtfaiye'den Ahmetli Anaokuluna Özel Ders

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli Anaokulu öğrencilerine itfaiyenin görevleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çocuklar itfaiye...

İtfaiye'den Ahmetli Anaokuluna Özel Ders
  • 19 Ekim 2018, Cuma 11:57

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli Anaokulu öğrencilerine itfaiyenin görevleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çocuklar itfaiyenin hayatımızdaki önemini öğrenirken, acil durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramaları gerektiğini de bilgi dağarcığına eklediler.

İl genelinde özellikle alt yaş gruplarındaki öğrencilerin, yangın ve benzeri durumlarda neler yapılması gerektiğini öğrenmeleri amacıyla eğitimler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu kez Ahmetli’de anaokulu öğrencilerinin konuğu oldu. Ahmetli Anaokulu öğrencilerine, temel yangın eğitimi verdi. Minik öğrencilerin olası yangın durumlarında neler yapması gerektiği eğitici materyallerle anlatıldı. İtfaiye aracını da yakından inceleyen öğrenciler, eğitim dolayısıyla teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık