solyanreklam
sagreklam

Devrim, ' Deplasman Şanssızlığımızı Kırmak Zorundayız'

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü levent Devrim, Şanlıurfaspor maçında alınan galibiyeti değerlendirdi ve Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu S...

Devrim, ' Deplasman Şanssızlığımızı Kırmak Zorundayız'
  • 19 Ekim 2018, Cuma 16:09

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü levent Devrim, Şanlıurfaspor maçında alınan galibiyeti değerlendirdi ve Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Şanlıurfaspor maçında galibiyeti hak eden bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Devrim, “ Deplasman şanssızlığımızı Konya’da kırmak istiyoruz” dedi.

Bugün yaptığı antrenmanla Konya Anadolu Selçukspor maçının hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, 3-0 net bir skorla kazandıkları Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi ve Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukspor maçı öncesinde de açıklamalarda bulundu. Şanlıurfaspor maçının iki tane aynı hedefi taşıyan takımın mücadelesi olduğunu dile getiren teknik direktör Levent Devrim, “ Maçın geneline bakıldığı zaman galibiyeti hak eden tarafında bizim olduğu görülmüştür. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.Taktik ve oyun disiplinine çok iyi bağlı kaldık. Maçın 90 dakika olduğunu hiçbir zaman unutmadık” dedi.
“Maçın Genelinde Oyuna Hakim Olan Taraf Bizdik”
Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaştıkları Şanlıurfaspor maçında galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu söyleyen teknik direktör Levent Devrim,“ İki tane aynı hedefi taşıyan takımın mücadelesi oldu. İyi bir takımla, kadro kalitesi yüksek olan bir takımla oynadık. Bizim mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı sahamızda. Zaten sahamızda biraz daha farklı oynuyoruz, biraz daha güvenli oynuyoruz. Maça iyi de başladık, pozisyonumuzda vardı. Maçın geneline bakıldığı zaman galibiyeti hak eden tarafında bizim olduğu görülmüştür. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Taktik ve oyun disiplinine çok iyi bağlı kaldık. Maçın 90 dakika olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Bu farklı galibiyet bize mutlaka güven verecektir. Son haftalar çünkü gelgitli olmaya başladı. Bu maçı artık geride bıraktık. Şu anda tamamen Konya Anadolu maçına odaklandık” dedi.
“Kendi Sahamızda Daha Etkili Ve Güvenli Oynuyoruz”
Kendi sahalarında daha etkili ve güvenli oynadıklarını söyleyerek sözlerini tamamlayan teknik direktör Levent Devrim, “ Kendi sahamızda daha etkili ve daha güvenli oynuyoruz. Psikolojik olarak kendi evimizde oynadığımız maçlara daha rahat çıkıyoruz. Aslında oyun felsefemize bakıldığı zaman deplasman maçlarına uygun oyuncularımızda var.Bu sene deplasmanda sıkıntı yaşadık, kendi sahamızda daha rahat oynadık. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda top daha fazla bizde kalıyor, daha fazla öne koşu yapıyoruz. Deplasmanda oynadığımız maçlarda sıkıntılıyız. Bunu aşmak zorundayız. Eğer hedefiniz yukarılarsa içerden getirdiğiniz kadar dışarıdan da puanlar getirmeniz lazım. Bunu bir şekilde kırmamız gerekiyor. İnşallah bu hafta bu şansızlığımızı kıracağız. Biz genelde topu ayağına isteyen, topun kendisinde kalmasını isteyen felsefeyle oynuyoruz. Oyuncu profilimiz ve oyuncu kalitemiz o doğrultuda zaten. Saha şartları kötü olduğu zaman bize dezavantaj oluyor. Ama ne olursa olsun bu saha şartları var. Bu saha şartlarına uygun bir şekilde oynamak zorundayız. İnşallah bu hafta sonunda deplasmanda şanssızlığımızı kıracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık