solyanreklam
sagreklam

Barış Mahallesi'nin Yağmursuyu Sorunu Ortadan Kalktı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Barış Mahallesi’nde yağışlı havalarda su birikintilerinin meydana geldiği noktada yağmursuyu ızgarası teşkil edilerek biri...

Barış Mahallesi'nin Yağmursuyu Sorunu Ortadan Kalktı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 15:26

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Barış Mahallesi’nde yağışlı havalarda su birikintilerinin meydana geldiği noktada yağmursuyu ızgarası teşkil edilerek birikinti ve taşkın riskini ortadan kaldırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmursuyu birikintilerinin günlük yaşamı olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Barış Mahallesi’nde yağmursuyu ızgara çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, yağmur sularının sağlıklı şekilde tahliyesi sağlanacak.
“30 senelik sorunumuz ortadan kalktı”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağmursuyu ızgara çalışmasından memnun olduklarını dile getiren Alaşehir ilçesine bağlı Barış Mahalle Muhtarı Bekir Karataş, “Mahallemizde yağışlı havalarda su birikintileri ve taşkınlar oluyordu. 30 senelik bir sorun MASKİ’nin yapmış olduğu yağmursuyu ızgara hizmeti ile ortadan kalktı. Hizmetlerin mahallemize gelmesinde emeği olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık