solyanreklam
sagreklam

Arnavutköy’ün Parkları Güneş Enerjisiyle Aydınlanacak

Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan parklarda temiz enerji kullanmak ve aydınlatma masraflarından tasarruf sağlamak amacıyla parklarda güneş enerjisi kullanmaya başladı....

Arnavutköy’ün Parkları Güneş Enerjisiyle Aydınlanacak
  • 31 Ekim 2018, Çarşamba 17:01

Arnavutköy Belediyesi, ilçede bulunan parklarda temiz enerji kullanmak ve aydınlatma masraflarından tasarruf sağlamak amacıyla parklarda güneş enerjisi kullanmaya başladı.

   

Arnavutköy Belediyesi parklarını güneş enerjisiyle aydınlatıyor. Arnavutköy’de bulunan parklarda temiz enerji kullanmak ve aydınlatma masraflarından tasarruf sağlamak isteyen Arnavutköy Belediyesi parklarda güneş enerjisi kullanmaya başladı. Şimdilik pilot uygulamanın yapıldığı üç parkta uygulanan güneş enerjili aydınlatma sistemi önümüzdeki aylar itibariyle tüm parklar da hayata geçirilmesi planlanıyor.

Arnavutköy Belediyesi’nden tasarruf tedbiri

Tasarruf tedbirlerini hayata geçiren Arnavutköy Belediyesi, kalıcı bir projeyi daha Arnavutköy’e kazandırarak Güneş enerjisini park aydınlatmalarında kullandı. Çalışma yöntemi çok basit olan sistem, güneş enerji panelleri sayesinde gün ışığından alınan enerjiyi aküde depolayarak; hava karardığında otomatik olarak devreye girip, armatürlerin yanmasını sağlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık