solyanreklam
sagreklam

Cabadak, ' Petkim'de Çok Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor'

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde sezona Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı Yalova Grup Belediyespor galibiyetiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pet...

Cabadak, ' Petkim'de Çok Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor'
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 18:00

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde sezona Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı Yalova Grup Belediyespor galibiyetiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Petkimspor ile Cumartesi günü Aliağa Enka Spor Salonu’nda oynayacağı zorlu maça odaklandı. Hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da baş antrenör Ceyhun Cabadak, “ Bu ligin kalitesinin ve güç dengesinin ne kadar eşit olduğunu daha ilk hafta maçlarında gördük. Cumartesi günü biz deplasmanda çok zorlu bir rakip bekliyor” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamlarında gözler Cumartesi günü saat 16.00’de Aliağa Enka Spor Salonu’nda oynanacak olan Petkimspor maçına çevrildi. Ligin 1. hafta maçında Selçukluspor’a 93-84 mağlup olan rakibiyle cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda kozlarını paylaşacak olan temsilcimiz bu zorlu maçı kazanıp 2’inci maçında 2’inci galibiyetini almak istiyor. Petkimspor maçının hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da baş antrenör Ceyhun Cabadak yaptığı açıklamada maçın zorluk derecesinin oldukça yüksek olduğunu dile getirdi.

“ Sezonun İlk Maçları Her Zaman Zor Oluyor”          
Sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Çabadak, “ Sezonun ilk maçları zor oluyor. Farklı bir seviyede ve farklı bir ligde oynuyoruz. Yeni bir takımız. Birçok yeni oyuncumuz var. Sevindirici tarafı çok basit hatalar yapmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Oyunun tamamında her çeyreği biz önde bitirdik. Bu önemli bir detaydı. Müdafaa kısmında rakibi belli bir sayı limitinde tuttuk, 67 sayı yedik. Hücumda basit hatalar yaptık. Belki daha kolay bitirebilirdik maçın sonunu. Rakibin farkı tek haneye indirmesine izin verdik maçın sonlarında. Mühim olan kazanmak, evde maç kaybetmemek. Bu şekilde mücadele edersek, bu basit hataları yapmadığımızda her takıma karşı kendi sahamızda maç kazanma ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Diğer maçların sonuçlarına baktığınız zaman ligin kalitesinin güç dengesinin ne kadar eşit olduğunu ve her takımın her yerde birbirine yenebileceğini net bir şekilde görebiliyorsunuz” diye konuştu.

“ Ligin İlk Maçında Beklediğimizden Daha Fazla Destek Bulduk”
Ligin ilk haftasında Atatürk Salonu’nda karşılaştıkları Yalova Grup Belediyespor maçında basketbol severlerin ilgisinin kendilerini sevindirdiğini dile getiren baş antrenörü Ceyhun Cabadak,“ Atmosfer gayet iyiydi.  Verilen destekten memnunuz. Geçen seneye göre daha kalabalıktı. Tribünlerde sayının artması birazda bize bağlı. Oynayacağımız basketbolla insanları buraya getirmemiz lazım” dedi.

“ Rakibimizin İlk Maçtaki Hikayesi Farklı Bitti”
Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Petkimspor’un ilk maçta aldığı yenilginin kimseyi yanıltmaması gerektiğini söyleyerek sözlerine son noktayı koyan Cabadak, “ Biz sezona kazanarak, rakibimiz ise mağlup olarak başladı. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız rakibimiz Petkimspor, Selçukluspor maçında son 2,5 dakikaya 1 sayı farkla önde girdi fakat maçın hikayesi biraz daha farklı bitti. Petkimspor çok kaliteli bir takım ve çok iyi oyunculara sahip. Federasyon kupasında bunu kanıtladılar, yarı final oynadılar. Bu ligin yüksek bütçeli takımlarından bir tanesi. İyi bir baş antrenöre sahipler, iyi bir oyunca grubuna sahipler. Çok zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Bizimde eksiklerimiz var. Onlarında oynayıp oynamayacakları belli değil. Recai Öztürk ilk kez 8 hafta aradan sonra takımla birlikte antrenman yaptı. Devın Searcy dizinden tekrar bir sıkıntı yaşadı. Devın  Searcy’nin oynayıp oynamayacağı belli değil. Maçın gününü bekleyeceğiz bu iki basketbolcumuz konusunda. Hazırlıklarımızda sona doğru geldik. Kazanıp 2’de 2 yapmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık