Demirci'de Ağaç Budamaları Gerçekleştiriliyor

Demirci'de Ağaç Budamaları Gerçekleştiriliyor
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 19:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ağaç budama çalışması başlattı. Bu kapsamda çalışmalarını Demirci ilçesinde de sürdüren ekipler, özellikle trafikte görüşü en alt seviyelere çeken orta refüjdeki ve ana arterlerdeki ağaçların budamasını gerçekleştirerek, olası tehlikelerin de önüne geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesinde ağaç budama çalışmalarına başladı. Ekipler ilk olarak Nurullah Doğruel Bulvarı’nda orta refüjde bulunan ve trafikte görüşü oldukça azaltan ağaçlarda budama çalışmasını başlatarak, trafikte olası yaşanabilecek tehlikenin de önüne geçti. Çalışma, Demircili vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, budama çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceği belirtildi.