solyanreklam
sagreklam

Yaz Spor Okulları’nın Kapanışı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe ünlü spor yorumcuları Olcay Çakır, Uğur Karakullukçu ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek de katıldı....

Yaz Spor Okulları’nın Kapanışı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 15:37

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe ünlü spor yorumcuları Olcay Çakır, Uğur Karakullukçu ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek de katıldı.

   

Arnavutköy Belediyesi tarafından 3 ay boyunca çeşitli branşlarda gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle sona erdi. Bolluca Stadı’nda düzenlenen kapanış etkinliğine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın yanı sıra ünlü spor yorumcuları Olcay Çakır, Uğur Karakullukçu ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek de katıldı. Etkinlikte Yaz Spor Okulları öğrencileri halı sahada basketbol, futbol, voleybol, karate ve jimnastik gibi spor dallarında öğrenmiş oldukları becerilerini sergiledi. Öte yandan gerçekleştirilen “Basket şov” ve “Balon şov” gösterileri de renkli görüntüler oluştu. Geçen sene Yaz Spor Okulu’ndan 2 bin 500 sporcu mezun olurken bu sene 3 bin 700 öğrenci mezun oldu.

“Hem bedenen hem de zihnen çocuklarımızı yetiştiriyoruz”

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ise konuşmasında sporun önemine değindi. Çocukların yaz okulunda yeni beceriler kazandığını belirten Başkan Baltacı: “Çocuklarımızın en doğal ihtiyaçlarından biri spor. Spor, sadece bedeni geliştirmek için yapılmıyor. Zihni geliştirmek için de yapılıyor. Hem bedenen hem de zihnen çocuklarımızı yetiştiriyoruz. Bu anlamda Arnavutköy Belediyesi spor okulumuzu bu kaynaktan besleyerek yeteneklerini geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.

“3 bin 700 evladımız eğitim gördü”

Bu sezon ki Yaz Spor Okulları değerlendiren Başkan Baltacı: “Çocuklarımızın yeni becerilerini kazandığı bir sezonun sonundayız. Yaz Spor Okullarımızın kapanış etkinliklerinin içerisindeyiz. Yaklaşık 3 bin 700 evladımız, 30 eğitmenimiz tarafından 3 ay boyunca eğitilerek kabiliyetlerine göre çeşitli spor dallarında hem becerilerini arttırdılar, hem eğlendiler, hem yeni arkadaşlık ilişkileri kurmaya gayret ettiler ve bu konuda başarılı bir sezon geçirdiler. Bunun yanında çocuklarımızın farklı alanlarda bir takım eğitimler vermeye gayret ettik. Büyük bir alaka var” ifadelerini kullandı.

“Bu tesislerin kıymetini bilin”

Programa katılan, Şifo Mehmet lakabıyla tanınmış eski millî futbolcu ve teknik direktör Mehmet Yıldız şunları söyledi: “Burada olmaktan son derece mutluyum. Tüm genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geleceğin sporcularını görmek bizi son derece mutlu etti. Bu tesislerin kıymetini bilin. Bu organizasyonu düzenleyen Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet bey ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.”


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık