solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ’DAN ANKARA ÇIKARMASI

TÜRKYILMAZ’DAN ANKARA ÇIKARMASI

TÜRKYILMAZ’DAN ANKARA ÇIKARMASI
  • 06 Kasım 2014, Perşembe 0:00

TÜRKYILMAZ’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Meclis  Başkan vekili Erkan Altıntaş,  Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Yaklaşan 2015 genel seçimleri öncesi genel merkezde bir dizi temasta bulunan ikili, başta Genel Başkan Yardımcıları olmak üzere,  CHP’li vekillerin nabzını tuttu. Türkyılmaz ve Altıntaş’ın CHP genel merkezindeki ilk durağı, örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün makam odası oldu.

MUDANYA ANKARA’NIN YAKIN TAKİBİNDE

Türkyılmaz ve Altıntaş’ı makamında kabul eden Bingöl,  Mudanya Belediyesi’ni yakından takip ettiklerini söyledi. Mudanya Belediyesi’nin şu zamana dek gerçekleştirdiği proje, sosyal ve kültürel hizmetleri ilgiyle takip ettiklerini belirten Bingöl, Mütareke’nin yıl dönümünde yapılan etkinlikler nedeniyle Türkyılmaz’a teşekkür etti. Türkyılmaz ve Altıntaş’ın genel merkezdeki bir sonraki randevusu yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Veli Ağababa ile oldu. Ağababa’yı makamında ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, Mudanya’ya ilişkin projelerini anlattı. Ağababa’da Türkyılmaz ve ekibini Mudanya’da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı kutladı.

TEKİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Başkan Hayri Türkyılmaz ve Meclis Başkan vekili Erkan Altıntaş,  Ağababa ile görüşmelerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin’i makamında ziyaret etti. Hayli samimi havada gerçekleşen görüşmenin gündeminde, yaklaşan genel seçimler ve yerel yönetimler vardı.  Genel Sekreter Tekin’de muhalefetteki bir ilçe belediyesinin neler gerçekleştirebileceğinin en güzel örneklerini sundukları için Türkyılmaz’a ve ekibine teşekkür etti. 

BERBEROĞLU’NA ZİYARET,  KARAKAŞ İLE AYAKÜSTÜ SOHBET

Türkyılmaz ve Altıntaş’ın genel merkezdeki ziyaretleri bununla da sınırlı kalmadı. Türkyılmaz ve Altıntaş CHP Genel Sekreteri Tekin’i ziyaretlerinin ardından Medya ve İletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu ile görüştü. İkili daha sonra Kültür ve Sosyal işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş ile de bir süre ayaküstü sohbet etme imkânı buldu.

KALELİ VE DEMİRÖZ’E ZİYARET

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Meclis başkan vekili Altıntaş’ın genel merkezdeki son görüşmeleri Bursa milletvekilleri Sena Kaleli ve İlhan Demiröz ile oldu. Demiröz’ün makamında gerçekleşen görüşmede,  Mudanya konuşuldu.  Görüşmenin ardından;  Türkyılmaz, Altıntaş, Demiröz ve Kaleli hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık