solyanreklam
sagreklam

SULTANLAR DİNÇSPOR İLE DAHA GÜÇLÜ

SULTANLAR DİNÇSPOR İLE DAHA GÜÇLÜ

SULTANLAR DİNÇSPOR İLE DAHA GÜÇLÜ
  • 22 Ocak 2015, Perşembe 0:00

SULTANLAR DİNÇSPOR İLE DAHA GÜÇLÜ

 

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü, Kadın Basketbol Takımı ardından bünyesine Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımını’nı katarak sportif anlamda gücüne güç kattı.

 

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Bayanlar Hentbol 2. Lig B gurubunda mücadele eden Bayan Hentbol takımı antrenörleri Ali Karayörük ve Öznur Bayrak yeni oluşumdan mutlu olduklarını söyledi. Dinçspor  Kulübü Genel Menajeri Özgür Altıntaş ve Şube Sorumlusu Gökhan Türkyılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sultanlar yeni oluşum ve transferleri ile güçlendiklerini ve sezonu en iyi şekilde bitireceklerini söylediler.

“SPOR SADECE FUTBOL DEĞİLDİR”

Öncelikli amaç olarak temiz, ahlaklı ve dürüst sporu işaret eden Mudanya Belediyesi ve Dinçspor Kulübü Başkanı Türkyılmaz, hentbol takımının daha sağlıklı ve ayakları yere basan bir takım olarak mücadele edeceğini söyledi. İlçedeki spor yaşamının içine futbol haricindeki diğer branşları da dahil etmek istediklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Kadın Basketbol takımımızla başladığımız zorlu maratona Bayan hentbol takımını da dahil ettik. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, spora yönelmelerini sağlamak ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını daha birçok çeşit spor dalının olduğunu göstermek amacındayız” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık