solyanreklam
sagreklam

ŞÜKRÜ ÇAVUŞ KUPASI BURGAZSPOR’UN OLDU

ŞÜKRÜ ÇAVUŞ KUPASI BURGAZSPOR’UN OLDU

ŞÜKRÜ ÇAVUŞ KUPASI BURGAZSPOR’UN OLDU
  • 08 Mayıs 2016, Pazar 0:00

Mudanya Eğitim ve Kültürü Destekleme Derneği’nin (MEKÜDER) Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle Mudanyalı Kahraman Şehit Şükrü Çavuş anısına düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Turnuvayı Burgazspor şampiyon olarak tamamladı.

MEKÜDER’in Mudanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün destekleriyle bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Şehit Şükrü Çavuş futbol turnuvası çekişmeli geçen maçların ardından sona erdi.  Mudanya İlçe Stadı’nda gerçekleşen turnuvada üç gün boyunca mücadele eden takımlar şampiyon olabilmek için ter döktü. Turnuvayı finalde 1922 Mütarekespor’u mağlup eden Burgazspor şampiyon olarak tamamladı. Final maçı öncesinde sahada “Vatan Sağolsun” adlı gösterilerini sunan Sami Evkuran Anadolu Lisesi öğrencileri izleyenlerden alkış alırken, duygulu anlarda yaşandı. Final maçının ardından düzenlenen kupa ve madalya törenine Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş, Emniyet Müdürü Hasan Alperen ile dernek yöneticileri ve çok sayıda futbolsever katıldı.
ŞAMPİYON BURGAZSPOR
Üç gün boyunca kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyen Burgazspor’a kupa ve madalyalarını Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş takdim etti. MEKÜDER Başkanı Aslı Nil Karagöz ve diğer protokol üyelerinin de kupa ve madalyalar takdim ettiği törende görev yapan hakemlere de günün anısına madalya verildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık