solyanreklam
sagreklam

SPORUN VE EĞLENCENİN ADRESİ ATAŞEHİR'DE

SPORUN VE EĞLENCENİN ADRESİ ATAŞEHİR'DE

SPORUN VE EĞLENCENİN ADRESİ ATAŞEHİR'DE
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 13:30

Ataşehir Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik düzenlediği yaz spor okullarında bireyler yazın tadını doyasıya çıkarıyor.

Bu kapsamda Yüzme ve Basketbol derslerinden oluşan yaz spor okulları programına 7-35 yaş arasındaki engelli çocuk ve yetişkinler eğitim almaya başladı.

Hem eğlendiren hem de öğreten yaz okulunda uzman eğitimciler tarafından yüzme eğitimleri Pazar günleri 09.00 " 10.00 / 10.00 " 11.00 saatleri arasında MAREV Sosyal Tesisleri’nde (Sahan Restaurant Yanı), Basketbol eğitimleri ise Cuma günleri 13.00 " 14.00 / 14.00 " 15.00 / 15.00 " 16.00 saatleri arasında Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılıyor.

Özel bireylerin özgüven kazanmaları ve kendilerini ifade etmeleri açısından büyük önem taşınan yaz spor okulları 19 Ağustos’a kadar devam edecek.

Yüzme derslerine katılmak isteyenler Hepatit B ve C ile idrar tahlili raporlarıyla birlikte Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuru yapabilir.

Engellli vatandaşların yaşam standartlarının iyileştirilmesini sağlamak ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla kurulduğu günden bu yana çeşitli çalışmaları ve projeleri hayata geçiren Ataşehir Belediyesi, engellilerin sosyal yaşamda güvenle yer almasını, günlük hayatını engelsiz bir şekilde sürdürmesini amaçlıyor.

Yaz spor okullarında eğitime başlayan çocuklarını aileleri de yalnız bırakmadı. Çocuklarını spor yaparken izleme fırsatı bulan ebeveynler, Ataşehir Belediyesi’ne sundukları bu hizmetten dolayı teşekkür etti.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık