Singapur'un Ankara Büyükelçisi A. Selverajah'tan Ziyaret

Singapur'un Ankara Büyükelçisi A. Selverajah ve beraberindeki heyet Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.Tekirdağ ve Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında Büyükelçi A. Selverajah'a bilgi veren Başkan Kadir Albayrak, kendisine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükelçi A. Selverajah da Tekirdağ'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Singapur'un Ankara Büyükelçisi A. Selverajah'tan Ziyaret
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Tekirdağ ve Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında Büyükelçi A. Selverajah'a bilgi veren Başkan Kadir Albayrak, kendisine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Büyükelçi A. Selverajah da Tekirdağ'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi ve misafirperverliği için teşekkür etti.