solyanreklam
sagreklam

ŞAMPİYON ANTRENÖR DİNÇSPOR’UN BAŞINDA

ŞAMPİYON ANTRENÖR DİNÇSPOR’UN BAŞINDA

ŞAMPİYON ANTRENÖR DİNÇSPOR’UN BAŞINDA
  • 01 Haziran 2017, Perşembe 0:00

2016 – 2017 Bayanlar Hentbol Süper Lig Şampiyonu Kastamonu Belediyespor Yardımcı Antrenörü Erdal Kaynak Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü baş antrenörlüğüne getirildi.

2016 -2017 Bayanlar Hentbol 1.Lig’inde büyük bir başarı göstererek Süper Lig’e yükselen Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı baş antrenörlüğüne Erdal Kaynak, yardımcı antrenörlüğe ise Hüsniye Yıldız getirildi.  Belediye başkanlık makamında düzenlenen tören ile kendilerini bir yıllığına Dinçsporlu yapan sözleşmeyi imzalayan antrenörler, yönetim ile de tanıştılar. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş ve kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu imza töreninde yeni antrenörlere başarılar dileyen Türkyılmaz, Süper Lig’de de kalıcı olacaklarına inandığını söyledi. Süper Lig’de yepyeni bir kimlikle yer alacaklarını belirten Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş,  Mudanya’nın adını sporda duyurmaya devam edeceklerini söyledi.
“HEYECAN VERİCİ BİR KADRO KURACAĞIZ”
Çok özel bir takıma geldiğinin bilincinde olduğunu belirten Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Hentbol Takımı Baş Antrenörü Erdal Kaynak, “Mudanya özel ve güzel bir şehir.  Kastamonu Belediyespor ile elde ettiğim Süper Lig şampiyonluğunu uzun vadede Mudanya’da da yaşamak istiyorum” dedi. Kulüp olarak ilk kez mücadele edecekleri Süper Lig’de iyi sonuçlar almak istediklerini de belirten Kaynak, “Taraftarımızı ve Mudanya halkımızı heyecanlandıracak bir kadro kurmak istiyoruz. Başta Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz olmak üzere kulüp başkanımız Erkan Altıntaş ile kulüp yöneticilerimize gösterdikleri özverilerden dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir takım kurmak için çalışmalara şimdiden başladık. Yeni sezonda da tüm taraflarımızın desteğini bekliyoruz. Yeni sezonun takımımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık