solyanreklam
sagreklam

MÜTARKE SPOR ŞENLİKLERİ TAEKWONDO TURNUVASI İLE BAŞLADI

MÜTARKE SPOR ŞENLİKLERİ TAEKWONDO TURNUVASI İLE BAŞLADI

MÜTARKE SPOR ŞENLİKLERİ TAEKWONDO TURNUVASI İLE BAŞLADI
  • 08 Ekim 2017, Pazar 0:00

Mudanya Mütarekesi'nin 95.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 11. Mütareke Spor Şenlikleri Taekwondo Şampiyonası ile başladı.  

Savaştan barışa giden en önemli duraklardan biri olan Mudanya Mütarekesi’nin 95’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında kapsamında Mudanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği düzenlenen 11. Mütareke Spor Şenlikleri Mudanya Spor Salonu’nda düzenlenen törenle başladı. Taekwondo şampiyonası ile başlayan şenliklerin açılış programına Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Sevgin Yılmaz’ın yanı sıra milli hakem ve antrenörler ile Mudanyalıların katılım sağladı. 12 takımdan 350 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele etti.
SPOR ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, spor şenliklerinin Tenis, Briç, Voleybol, Karate, Hentbol ve Basketbol turnuvalarıyla devam edeceğini söyledi. Kasım ayına kadar sürecek olan spor şenliklerinde dereceye giren takım ve sporcular madalya ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık