solyanreklam
sagreklam

MÜTAREKE SPOR OYUNLARI’NDA TENİS VE HENTBOL HEYECANI YAŞANDI

MÜTAREKE SPOR OYUNLARI’NDA TENİS VE HENTBOL HEYECANI YAŞANDI

MÜTAREKE SPOR OYUNLARI’NDA TENİS VE HENTBOL HEYECANI YAŞANDI
  • 16 Ekim 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Mütarekesi'nin 95.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 11. Mütareke Spor Şenlikleri hafta sonu gerçekleşen hentbol ve tenis turnuvaları ile devam etti.

Mudanya Mütarekesi’nin 95’inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11’ncisi düzenlenen Mütareke Spor Şenlikleri’nde hentbol ve minikler tenis turnuvası düzenlendi. Mütareke Meydanı’nda gerçekleştirilen minikler tenis turnuvasına 8-9 yaş kategorisinde 30 kız ve erkek sporcunun mücadele etti.  İlçe spor salonunda düzenlenen ödül töreni ile kupalarına kavuşan minik sporcular, sevinçlerini aileleri ile birlikte paylaştı. 8 yaş kızlarda Alisa Gençmen birinci olurken, 8 yaş erkeklerde birinciliği Ahmet Tunçbilek elde etti. 9 yaş kızlarda Zehra Tunçbilek birincilik kürsüsüne çıkarken, 9 yaş erkeklerde birinciliği Ahmet Güleç elde etti.
HENBTOL TURNUVASI YAPILDI
İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen hentbol turnuvası ise küçükler ve yıldızlar kategorilerinde yapıldı. Küçükler kategorisinde Polis Gücü hentbol takımı birinci olurken, Yıldızlar kategorisinde ise Özel Meltem Koleji birinciliği elde etti. Turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara ve antrenörlere gösterdikleri özveri ile mücadeleden dolayı teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm hemşehrilerini etkinliklere katılmaya davet etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık