Mustafa Genç'ten Hayvan Bakım Merkezine Ziyaret

Mustafa Genç'ten Hayvan Bakım Merkezine Ziyaret
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 17:19

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler de aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e ziyareti esnasında Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da eşlik etti. Ziyaretinde Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde incelemeler gerçekleştiren Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, merkezin küçük misafirleri ile yakında ilgilenirken, yetkililerden merkezde yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgiler aldı.