solyanreklam
sagreklam

MUDANYASPOR’LU FUTBOLCULARDAN BİRLİK MESAJI

MUDANYASPOR’LU FUTBOLCULARDAN BİRLİK MESAJI

MUDANYASPOR’LU FUTBOLCULARDAN BİRLİK MESAJI
  • 04 Mart 2016, Cuma 0:00

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Mudanyaspor teknik heyeti ve futbolcuları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Türkyılmaz, “Mudanyaspor’u kimse yıkamaz, buna kimsenin gücü yetmez” diyerek futbolcu ve teknik heyetin yanında olduğunu dile getirdi.

Yaşanan kongre süreçlerinin olumsuz sonuçlanmasıyla sıkıntılı günler geçiren Mudanyasporlu futbolcular ve antrenör Selçuk Serbest ile teknik heyet Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Yaşanan sıkıntılar ve gelişen olaylar hakkında görüşlerin dile geldiği ziyarette çözüm yolları konuşuldu. Göreve geldikleri günden itibaren Mudanyaspor’a maddi ve manevi her türlü desteği verdiklerini ifade eden Türkyılmaz, “Ben Mudanyaspor’un siyasete alet edilmesini istemiyorum. Ama göreve gelen yöneticiler sanki benimle sorunları varmış gibi davranıyor. Biz elimizi uzatmasaydık, Mudanyaspor belki bugün küme düşmüş olacaktı. Maddi ve manevi desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik” dedi.  
“ONURUNUZ ONURUMUZDUR”
Üzerlerine düşen görevleri bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonrada yapacaklarının sözünü veren Türkyılmaz, futbolculardan Elmasbahçeler karşılaşmasını kazanmalarını ve birilerinin oynadığı oyunları bozmalarını istedi. Futbolcuların yalnız kalmayacağını da belirten Türkyılmaz, “Onurunuz, onurumuzdur. Mudanya’mız için oynayın, sizlerin ve bizim üzerimizden oynanan oyunları bozun. Tüm kamuoyu bilsin ki Mudanyaspor bir bütündür. Bu birlik ve beraberliği kimse bozamayacaktır” ifadelerini kullandı.
FUTBOLCULAR DİMDİK AYAKTA
Futbolcular adına konuşan Mudanyaspor Kaptanı Erdal ise, yaşanan sürecin onur mücadelesine döndüğünü söyledi. Kendisi ve antrenör Selçuk Serbest üzerinden çeşitli oyunların oynadığına da değinen kaptan Erdal, “Hiçbir futbolcu kardeşim, “Bugün idmana çıkmıyoruz” sözünü benden duymamıştır. Biz kendi başkanlığımızı ve yöneticiliğimizi yapıyoruz. Birileri de çıkıp bizim hakkımızda yalan sözler söyleyip, bizleri kötülüyor” dedi. Takımın bir bütün olduğunu da dile getiren kaptan Erdal, “Bizim futbolcular olarak aramızda hiçbir sorun yok. Bir birbirimize kenetlendik. Bu takım dimdik ayaktadır” dedi. Ziyaret sonunda Türkyılmaz ve futbolcular el ele poz vererek, oynanan oyunlara karşı birlik ve beraberlik konusunda kenetlendiklerini söylediler.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık