solyanreklam
sagreklam

MUDANYASPOR’DA HEDEF 200 MİNİK SPORCU

MUDANYASPOR’DA HEDEF 200 MİNİK SPORCU

MUDANYASPOR’DA HEDEF 200 MİNİK SPORCU
  • 30 Nisan 2017, Pazar 0:00

Mudanyaspor Futbol Okulu 80 öğrencisiyle çalışmalarına başladı. Düzenlenen törenle start alan futbol okulunda, okulların tatil olmasıyla sayının 200 öğrenciye ulaşması hedefleniyor.

Mudanyaspor’un her yıl başlattığı futbol okulu bu yıl Mudanya Belediyesi’nin katkılarıyla 80 öğrencisiyle çalışmalarına başladı. İlçe stadyumunda düzenlenen törene Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Samet Ali Kılıçoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun’un yanı sıra Mudanyaspor Kulüp Başkanı Hikmet İlhan ve sporcu öğrenciler ile aileleri katılım sağladı.
“DESTEĞEMİZ HER ZAMAN SÜRECEK”
Mudanyaspor’a her zaman destek verdiklerini ve bu desteğin her zaman devam edeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Verdiğimiz her destek yaptığımız her katkı helal olsun. Bu yavrularımız bizim geleceğimiz. İnanıyorum ki yapacakları çalışmalarda başarılı olacaklardır. Hepsine başarılar diliyorum. Emek veren ailelerimize ve hocalarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNDE YÜKSELECEĞİZ”
Emeği geçenlere teşekkür eden Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, “Minik yavrularımız burada başarılı olup, geleceklerini sağlam temeller üzerine kuracaklardır. Hepsine başarılar diliyorum” dedi. Mudanyaspor’un zor günlerden geçtiğini belirten kulüp başkanı Hikmet İlhan ise, “Zor günler artık geride kalacak. Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ın ve ilçe halkımızın da destekleriyle Mudanyaspor artık sağlam temeller üzerinde yükselecek” dedi. Katılan herkese teşekkür eden İlhan, futbol okuluna katılan öğrencilere de başarılar diledi. Mudanyaspor alt yapı antrenörleri Vahap Çetiner, Naci Bozlak ve Cemal Kaya’nın yönettiği futbol okuluna 8-12 yaş arası 80 sporcu katılıyor.
Haftada iki gün 4 grup olarak tüm yıl boyunca çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Antrenör Vahap Çetiner ise, “Okullar kapandıktan sonra hedefimiz 200 öğrenciye ulaşmak. Burada başarılı ve yetenekli olan öğrencilerimizi başta Mudanyaspor olmak üzere diğer kulüplerimizin alt yapı takımlarına göndereceğiz” diye belirtti. Açılış sonrası protokol üyeleri ve aileler çocuklarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.      

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık