solyanreklam
sagreklam

MUDANYA DEV SPOR KOMPLEKSLERİNE KAVUŞUYOR!

MUDANYA DEV SPOR KOMPLEKSLERİNE KAVUŞUYOR!

MUDANYA DEV SPOR KOMPLEKSLERİNE KAVUŞUYOR!
  • 21 Nisan 2015, Salı 0:00

Mudanya Halit Paşa Mahallesi’nde, mini futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun grupları, basketbol sahası olan dev spor kompleksinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

 

Mudanya Halit Paşa Mahallesi Arnavutköy Caddesi’nde bulunan 4 parça halindeki belediyeye ait yarım bırakılmış sahalar, Mudanya İlçesi’nin en büyük spor komplekslerine dönüştürülüyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla başlatılan inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.
Yaz sezonuna yetiştirilerek hizmete girmesi planlanan spor kompleksleri bünyesinde basketbol sahası, mini futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun guruplarının bulunduğu oyun parkı, dinlenme parkı, spor aletleri ve yeşil alanlarıyla hizmet verecek. İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan ve toplam 2 bin 300 metrekarelik alanı kapsayan spor kompleksinin Mudanya’nın en büyük spor tesisi olacağını ifade etti. Başkan Hayri Türkyılmaz, ”Spor kompleksimizde 800,   600, 510 ve 429 metrekare ebatlarında ve 4 ayrı bölümden oluşan alanlarımız yer alacak. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen spor kompleksimizin, her yaştaki vatandaşımıza hitap edecek özellikle olmasına özen gösteriyoruz. Spor alanlarımızın çevresini tel örgülerle kaplıyoruz ki, gençlerimiz ve çocuklarımız bu alanlarda rahatlıkla spor yapabilsin. Çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarımız da önümüzdeki günlerde başlayacak. Spor kompleksimizi yaz sezonuna yetiştireceğiz. Mudanyalı vatandaşlarımız ve günübirlikçi ziyaretçilerimiz Mudanya’ya gelecek ve bu tesisimizden en verimli şekilde yararlanabilecek” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık