solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Rakibi Sivas Belediyespor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı iki hazırlık maçında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 3. hazırlık maçında yarın saat 18.00’de...

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Rakibi Sivas Belediyespor
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 17:13

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı iki hazırlık maçında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 3. hazırlık maçında yarın saat 18.00’de Afyon Karahisar Spor Kompleksi’nde Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Afyon’da yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde günde çift antrenman ve hazırlık maçlarıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yarın rakip Sivas Belediyespor. 1. etap kamp döneminde Fatsa Belediyespor’la oynadığı ilk hazırlık maçını 2-0 kazanan, 2. etap kamp döneminde ise ilk hazırlık maçında 2 penaltı atışından yararlanamadığı maçta Yeni Altındağ Belediyespor’la yenişemeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sivas Belediyespor’la yarın saat 18.00’de Afyon Karahisar Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Levent Devrim’in, Sivas Belediyespor’la oynanacak olan hazırlık maçında her iki yarıda farklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık