Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Sadece Gol Eksikti: 0-0

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Sadece Gol Eksikti: 0-0
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 11:05

Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında rakibiyle golsüz berabere kaldı. Yeşil Beyazlı temsilcimiz ilk yarıda Umut Kaya ve ikinci yarıda Artun ile kullandığı penaltı atışlarından yararlanamadı. Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan’da dikkatle izledi.

Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında eline geçirdiği net gol pozisyonlarının yanı sıra kazandığı 2 penaltı atışını da değerlendiremeyince rakibiyle golsüz berabere kaldı. Afyon Karahisar Spor Kompleksinde oynanan maçta her iki takımda 1. ve 2, yarıda farklı kadrolarla mücadele ettiler. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan geldi.
2. dakikada Umut Kaya’nın pasında topla buluşan Alper Akçan kaleci Mustafa ile karşı karşıya kaldı. Alper’in vuruşunda kaleci Mustafa gole izin vermedi.
6. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor yine tehlikeli geldi. Umut Kaya bu kez Onur Kolay’ı topla buluşturdu. Onur Kolay’ın vuruşunda top auta çıktı.
20. dakikada bu kez tehlikeli atak geliştiren takım Yeni Altındağ Belediyespor oldu. Bu dakikada Salih’in gol denemesi sonuçsuz kaldı.
35. dakikada Zafer’in pasında topla buluşan Umut Kaya, kaleciyle karşı karşıya kalır kalmaz çok sert vurdu, top auta çıktı.
44. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor penaltı atışı kazandı. Fatin’in pasında topla buluşan Artun, Umut Kaya’yı gördü. Umut Kaya, rakip ceza sahasına girerken bir anda kendini yerde buldu. Maçın hakemi Ahmet Köse penaltı noktasını gösterdi.
45. dakikada topun başına geçen Umut Kaya’nın kullandığı penaltı atışında top direkten döndü ve maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.
60. dakikada Umut Kaya’nın pasında topla buluşan Tayyib Kanarya’nın sert şutunda defansa çarpan top kornere çıktı.
70. dakikada Erhan Kara’nın düşürülmesiyle kullanılan serbest vuruşta Tayyib Kanarya’nın kafa vuruşunda kaleci Hasan başarılıydı.
82. dakikada Artun, Erhan Karadan aldığı pası Onur Kolay’a aktardı. Onur Kolay’ın sert şutunda ceza sahası içinde Yalçın topa elle müdahale etti. Maçın hakemi Ahmet Köse, ikinci kez penaltı noktasını gösterdi.
83. dakikada penaltı atışında topun başına Artun geçti. Artun’un kullandığı penaltı atışında kaleci Hasan gol izin vermedi.
86. dakikada ani gelişen Yeni Altındağ Belediyespor atağında Burhanettin bir anda kaleci Onur Parlar ile karşı karşıya kaldı. Burhanettin’in vuruşunda kalesinde devleşen Onur Parlar gole izin vermedi ve karşılaşma golsüz sona erdi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor: 0
Yeni Altındağ Belediyespor: 0
Saha: Afyon Karahisar Spor Kompleksi
Hakemler: Ahmet Köse, Enes Coşar, Kaan Arslan