solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Emir'in Sakatlığı Korkuttu

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları bu akşam yapılan antrenmanla devam etti. Kulüp başkanı Mevlüt Aktan, 2. etap kamp çalışmalarını takip etmek içi...

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Emir'in Sakatlığı Korkuttu
  • 07 Ağustos 2018, Salı 11:02

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları bu akşam yapılan antrenmanla devam etti. Kulüp başkanı Mevlüt Aktan, 2. etap kamp çalışmalarını takip etmek için kampa katılırken, akşam antrenmanında sakatlanan Emir Alagöz herkesin yüreğini ağzına getirdi. Ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Emir’in durumu yarın çekilecek olan MR’ın ardından netlik kazanacak.

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu akşam yapılan antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Yeşil beyazlı temsilcimizin düz koşuyla başlayan antrenmanı ısınma hareketleri ile devam etti. Daha sonra gruplar halinde 5’e 2 pas çalışması yapıldı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde ise dar alanda oyun ve aerobik eşik çalışması yapıldı. Antrenman çift kale maç ve stretching ile tamamlandı. Hafif sakatlığı bulunan Ufukhan Bayraktar, akşam antrenmanında yer almazken, Kürşat Aydın ve Cihan Avcu ise fizyoterapist Mehmet Yıldız yönetiminde çalıştılar.
Başkan Mevlüt Aktan Kampa Katıldı
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da başkan Mevlüt Aktan’da 2. etap kamp çalışmalarını takip etmek için bugün Afyon’a geldi. Takımın akşam yaptığı antrenmanı yakından takip eden başkan Mevlet Aktan, teknik direktör Levent Devrim ile bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgi aldı.
Emir Alagöz Antrenmanı Yarıda Bıraktı
Bu arada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu akşam yaptığı antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşandı. Dar alanda oyun çalışmasında girdiği ikili mücadelede bir anda kendini yerde bulan Emir Alagöz, acılar içinde yerde kıvrandı. Başkan Mevlüt Aktan, teknik direktör Levent Devrim ve takım arkadaşları hemen tecrübeli futbolcunun yanına koştular. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Emir’in durumu yarın  çekilecek olan MR’ın ardından belli olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık