solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor Sabah Koştu, Akşam Taktik Çalıştı

Manisa Büyükşehir Belediyespor bugün yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sabah yapılan antrenmanda 4’erli gruplar halinde dayanıklılık koşusu yapan yeşil b...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Sabah Koştu, Akşam Taktik Çalıştı
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 11:29
30.07.2018 08:29

Manisa Büyükşehir Belediyespor bugün yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sabah yapılan antrenmanda 4’erli gruplar halinde dayanıklılık koşusu yapan yeşil beyazlılar akşam ise dar alanda jokerli oyun ve geniş alanda taktik çalıştılar.

Afyon’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor bugün yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sabah yapılan antrenmanda 4’erli gruplar halinde dayanıklılık koşusu yapan yeşil beyazlılar akşam ise dar alanda jokerli oyunun ardından geniş alanda taktik ağırlıklı antrenman yaptılar. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un akşam antrenmanı el topu oyunu ile başladı. El topu oyununun ardından ısınma hareketleri yapıldı ve 5’e 2 pas çalışmasına geçildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda jokerli oyun ve geniş alanda taktik çalışması yapıldı. Antrenman stretching ile sona erdi. Topuğunda iltihap meydana gelen Mehmet Uysal antrenmanda yer almazken, Kürşat Aydın ve Cihan Avcu ise akşam yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştılar. Yarın akşam saat 18.00’de Afyon’da ilk hazırlık maçında TFF 3. Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor ile karşılayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, salı sabahı yapacağı idmanın ardından izne çıkacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor, 3 Ağustos Cuma günü yine Afyon’da toplanarak 2’inci etap çalışmalarına teknik direktörü Levent Devrim yönetiminde start verecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık