Manisa Büyükşehir Belediyespor Hazırlık Maçlarını Galibiyetle Noktaladı: 2-0

Manisa Büyükşehir Belediyespor Hazırlık Maçlarını Galibiyetle Noktaladı: 2-0
  • 26 Ağustos 2018, Pazar 23:28

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ilk haftasında 2 Eylül Pazar günü kendi evinde Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor’la oynadığı hazırlık maçını Umut Kaya ve Ömer Alp Kulga’nın attığı gollerle 2-0 kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor’la oynadığı hazırlık maçını Umut Kaya ve Ömer Alp Kulga’nın attığı gollerle 2-0 kazandı. Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği rakibi karşısında son hazırlık maçına çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor ortaya koyduğu futbolla lig öncesi umut verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Yalnız Bırakmadı

Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde Bergama Belediyespor’la oynanan hazırlık maçını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Özcan Nalbantoğlu, Gökmen Aytaç, Bora Çaylan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay  ve futbolseverler izledi.

Maçtan Notlar.

9. dakikada gelişen Manisa Büyükşehir Belediyespor atağında sağ kanattan Mehmet Yılmaz hızla rakip ceza sahasına girdi. Ortasında araya giren Kaan Aşnaz’ın müdahalesi mutlak bir tehlikeyi önledi.

20. dakikada Erhan Kara’nın ortasında Ufukhan Bayraktar’ın kafa vuruşu direkten döndü. Pozisyonu takip eden Umut Kaya’nın sert şutunda top yandan auta çıktı.

31. dakikada Bergama  Belediyespor’un Hakan Sayar’la kullandığı serbest vuruşta Serhat topa yükseldi. Vuruşunda kaleci Yusuf ağlara giden topu kornere çelmeyi başardı. Kullanılan korner atışından sonuç çıkmadı.

33. dakikada Umut Kaya’nın kullandığı serbest vuruşta arka direkte bekleyen Ufukhan Bayraktar’ın düzgün vuruşunda top direkten döndü.

40. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Artun’un yaklaşık 25 metreden gol denemesinden sonuç çıkmadı ve karşılaşman9ın ilk yarısı golsüz sona erdi.

55. dakikada Onur Kolay’ın şutunda defansın uzaklaştırmak istediği top Umut Kaya’nın önüne düştü. Umut Kaya’nın sert şutunda kaleci Burak topu güçlükle kontrol etti.

70. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un golü geldi. Bu dakikada Onur Kolay’ın ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği top Umut Kaya’nın önüne düştü. Umut Kaya’nun sert şutunda top ağlarla buluştu. (1-0)

86. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor sol kanattan Mehmet Uysal ile etkili geldi. Mehmet Uysal’ın ortasında Alper’in vuruşunda top üstten auta çıktı.

90. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor farkı 2’ye çıkardı. Alper Akçam’ın kullandığı korner atışında Ömer Alp Kulga topa çok iyi yükseldi ve kafayla topu Bergama Belediyespor ağlarına bıraktı ve karşılaşma Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2

Bergama Belediyespor: 0

Stat: Mümin Özkasap Spor Tesisleri

Hakemler: Önder Turgay Demirdak, Uğur Baştaş, Tansu Selim Doğan