Manisa Büyükşehir Belediyespor Güne Salonda Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Güne Salonda Başladı
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 14:46

Dün akşam Sivas Belediyespor’la oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesor bu sabah kamp yaptığı otelin fitness salonunda yaptığı kuvvet çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil beyazlı temsilcimizde hazırlıklar bu akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Afyon’da devam ediyor. Dün akşam Sivas Belediyespor’la oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanan temsilcimiz bu sabah kamp yaptığı otelin fitness salonunda yaptığı kuvvet çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü. 3’erli gruplar halinde yapılan kuvvet çalışması sabah saat 09.15’de başladı. Kuvvet çalışması saat 11.00’de sona erdi. Yeşil Beyazlı temsilcimizde hazırlıklar bu akşam saat 18.30’da sahada yapılacak olan antrenmanla devam edecek.