solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor Çabukluk ve Sürat Çalıştı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sabah yaptığı çabukluk ve sürat antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. Ufukhan Bayraktar sabah yapılan çalışmada dinlendirilirken, Kürşat Ay...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Çabukluk ve Sürat Çalıştı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 15:24

Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sabah yaptığı çabukluk ve sürat antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. Ufukhan Bayraktar sabah yapılan çalışmada dinlendirilirken, Kürşat Aydın ve Cihan Avcu salonda kuvvet çalıştılar. Yeşil Beyazlılarda hazırlıklar akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

Afyon’da yeni sezona Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde günde çift antrenman ve hazırlık maçlarıyla hazırlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil Beyazlı temsilcimizin antrenmanı ısınma hareketleriyle başlarken daha sonra ise kısa bir süre el topu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde çabukluk ve sürat çalışması yapıldı. Antrenman stretching ile son buldu. Ufukhan Bayraktar sabah yapılan çalışmada dinlendirilirken, Kürşat Aydın ve Cihan Avcu ise takımdan ayrı olarak kamp yapılan otelin fitness salonunda kuvvet çalışması yaptılar. Yeşil Beyazlı temsilcimizde hazırlıklar bu akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık