solyanreklam
sagreklam

Kitap Sizden Bilet Bizden, "Mustafa Kemal’le Bin Gün – Lati...

Dilek Türker’in “Mustafa Kemal’le Bin gün – Latife” tiyatro oyunu "Kitap Sizden Bilet Bizd...

Kitap Sizden Bilet Bizden,
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, Nezihe Araz’ın yazdığı, Hakan Altıner’in yönettiği ve Dilek Türker’in muhteşem oyunculuğuyla sahnelenen “Mustafa Kemal’le Bin Gün – Latife” oyununu seyretmek isteyenlere anlamlı bir sürpriz yaptı. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Fulya Sanat’ta sahnelenen oyuna giriş bileti ise en az bir adet kitaptı.



Beşiktaş Belediyesi’nin "Kitap Sizden Bilet Bizden" kampanyası kapsamında sahnelenen oyuna, ilgi oldukça yoğundu. Vatandaşlar yanlarında getirdikleri kitapları salona girmeden önce görevlilere teslim ederek biletlerini aldılar  ve bu büyüleyici oyunun tadını çıkardılar. Nezihe Araz’ın güçlü kaleminin, Dilek Türker’in incelikli oyunculuğuyla birleştiği oyun, seyircileri büyüledi.



Fulya Sanat’taki oyun gösterimine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın eşi Av. Özlem Hazinedar da katıldı. Özlem Hazinedar oyun sonunda sahneye çıkarak Dilek Türker’i tebrik etti. Dilek Türker muhteşem performansıyla uzun süre alkışlandı.


“Mustafa Kemal’le Bin Gün – Latife”
Konu:


1975 yılında, öldüğü güne kadar Mustafa Kemal’le olan evliliklerini bir sır olarak saklayan Latife Hanım’ın ağzından anlatılan bir Mustafa Kemal öyküsü…

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık