solyanreklam
sagreklam

İBB TEMİZ BİR İSTANBUL İÇİN SABAHA KADAR ÇALIŞIYOR

İBB TEMİZ BİR İSTANBUL İÇİN SABAHA KADAR ÇALIŞIYOR

İBB TEMİZ BİR İSTANBUL İÇİN SABAHA KADAR ÇALIŞIYOR
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 758 personeli daha temiz bir İstanbul için sabahın ilk ışıklarına kadar "Yerinde Denetim, Sorunların Tespiti ve Yerinde Çözüm Projesi" çerçevesinde temizlik, bakım ve denetim çalışması yapıyor.

İBB ana arter yollarda, 39 ilçedeki ihtiyaçları da dikkate alarak; çevre koruma, yol düzenlemeleri, çevre bakımı, yol bakım ve onarımı, yol ve kaldırım temizleme çalışmaları yapıyor. İstanbul trafiğini aksatmamak için gece yarısı başlayan çalışmalar sabaha kadar devam ediyor.

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı dün geceki temizlik ve denetim çalışmalarına başkanlık etti. Genel sekreter yardımcısı, ilgili birimlerin daire başkanları, şube müdürleri ve teknik personelin de katıldığı denetim çalışmaları Beyoğlu - Kasımpaşa'daki İBB Sosyal Tesisleri’nin önünde başladı.

Kasımpaşa’dan Beyoğlu yol ayrımına kadar ana arterdeki kaldırımları süpürüp ve yıkayan, sorunlu trafik levhalarını değiştiren, tıkalı kanalizasyonları temizleyen, duvarlara yapıştırılan ilanları söken, bozulmuş kaldırım taşlarını yenileyen ekipleri denetleyen Baraçlı, yürütülen çalışmaları yakından izledi ve teknik personelden bilgi aldı.

-İBB 24 SAAT HİZMET VERİYOR-
Hayri Baraçlı denetim çalışmalarının ardından basın mensuplarına bilgi verdi. İBB’nin günün 24 saati boyunca İstanbullulara hizmet verdiğine vurgu yapan Baraçlı, “Trafiği aksatmamak adına bu tür çalışmalarımıza gece yarısından sonra başlıyoruz ve sabaha kadar sürdürüyoruz. Burada gördüğünüz işleri yapan ekiplerimiz İstanbul’un 39 ilçesinde de aynı hizmeti veriyor” ifadelerini kullandı.

“Amacımız, İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın daha temiz, daha konforlu bir şehirde yaşayabilmeleri” diyen Baraçlı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Temizlik bizim için çok önemli. Bunun ötesinde, olası problemleri yerinde görebilmek, aynı zamanda problemlerin oluşunu engelleyici tedbirleri almak adına da bu faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen öneri ve şikayetleri 153 Beyaz Masa’daki arkadaşlarımız alarak sahadaki ekiplerimize iletiyor.  Problemleri çözmek adına sürekli çalışma içerisindeyiz.“

-ÇALIŞMALAR BELİRLİ BİR TAKVİME GÖRE YAPILACAK-
İBB’nin dün gece Kasımpaşa’da yürüttüğü çalışmalara; Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan 5 araç, 5 ekip ve 20 personel, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’ndan 4 araç, 4 ekip, 21 personel, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’ndan 7 araç, 8 ekip, 16 personel, Destek Hizmetleri Başkanlığı’ndan 2 araç, 10 personel ile toplam 18 araç, 17 ekip ve 67 personel katıldı.

İstanbul’un 39 ilçesinde yürütülecek bu çalışmalar belirli bir takvime göre yapılacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık