solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’UN SULTANLARINA NAZAR DEĞDİ

DİNÇSPOR’UN SULTANLARINA NAZAR DEĞDİ

DİNÇSPOR’UN SULTANLARINA NAZAR DEĞDİ
  • 07 Kasım 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, sezonun dördüncü maçında kendi evinde ağırladığı Yalıkavak Belediyespor Kulübü’ne bir sayı fark ile boyun eğdi. 30-29
                       
Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 1.Lig’inde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, sezonun dördüncü maçında kendi evinde ağırladığı Muğla temsilcisi Yalıkavak Belediyespor Kulübü’ne 30-29 mağlup oldu. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş ile belediye başkan yardımcıları Akın Poroy, Metin Şen’in yanı sıra Mudanya GHSİ Müdürü Tahir Yılmaz, belediye meclis üyesi Hayati Samast ve çok sayıda taraftar takip etti.
KARŞILAŞMA NEFESLERİ KESTİ
İki takımında dengede başladığı karşılaşmaya ağırlığını koyan Dinçspor ilk devrede oyunun kontrolünü elinde tuttu. İlk 15 dakikayı 8-7 önde bitiren Dinçspor, Ecem, Ceren, Marija ve Milica ile bulduğu goller ile ilk devreyi 15-12 önde bitirdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Dinçspor, son 10 dakikaya kadar skor üstünlüğünü elinde tuttu. Hakemlerin kötü yönetiminden nasibi alarak sık sık iki dakika cezası alan Dinçspor, Muğla temsilcisinin ataklarına karşı koyamadı. Son dakikalarda eşitliği yakalayarak skor üstünlüğünü eline geçiren Yalıkavak Belediyespor karşılaşmayı 30-29 önde bitirdi.
“MAĞLUBİYET NAZAR BONCUĞUMUZ OLSUN”
Ortaya konan mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik eden Dinçspor Hentbol Antrenörü Ali Karayörük, bir sayıyla alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ancak hedeflerinden dönmeyeceklerini belirtti.  Maçı büyük bir heyecan içerisinde takip eden Dinçpsor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş “Kızlarımızı cani gönülden tebrik ediyorum. Güçlü bir kadroya sahibiz. Aldığımız bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olacak. Takımımıza yapacağımız takviyeler ile birlikte hedeflerimize doğru yürümeye devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı. Alınan mağlubiyete rağmen Dinçspor gruptaki liderliğini sürdürdü.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık