solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI TÜRKİYE KUPASI’NDA ÜÇTE ÜÇ YAPTI

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI TÜRKİYE KUPASI’NDA ÜÇTE ÜÇ YAPTI

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI TÜRKİYE KUPASI’NDA ÜÇTE ÜÇ YAPTI
  • 11 Eylül 2017, Pazartesi 0:00

Geçtiğimiz sezon Hentbol Bayanlar Süper Lig’ine yükselen Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, Türkiye Kupası grup maçlarında üç maçını da kazanarak lider olarak gruptan çıktı.

2016-2017 sezonunu başarılı bir şekilde tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, 2017-2018 sezon öncesi düzenlenen Türkiye Kupası grup müsabakalarında üç maçını da kazanarak lider olarak bir üst tura çıktı. A grubunda yer alan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, ilk maçında Sivas Belediyespor’u 34-25, ikinci maçında Çankaya Eğitim Spor’u 31-30 üçüncü ve son maçında Aksaray Belediye Spor’u 31-25 yenerek altı puanla grubunu lider tamamladı. Ankara Prof.Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar sonrasında 2. tur grup müsabakaları 14-16 Ocak 2018 tarihlerinde oynanacak.
“LİG’E GÜZEL BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Yeni sezon öncesi katıldıkları Türkiye Kupası maçlarına çok iyi başladıklarını ifade eden antrenör Erdal Kaynak sezona da güzel bir başlangıç yapmak istediklerinin altını çizdi. Yeni transferlerin takıma uyum sağladığını ve takımda güzel bir hava yakaladıklarına da vurgu yapan Kaynak, “Süper Lig’de ilk kez mücadele edecek olan takımımız ile başarılı olmak istiyoruz.  Yeni sezon ve Türkiye Kupası maçları için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı kalecisi Fatma Ay Babur, A Milli Hentbol Takımı hazırlık kampı kadrosuna seçildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık