DİNÇSPOR’UN SULTANLARI BANDIRMA’YA GEÇİT VERMEDİ

• 20 Kasım 2016, Pazar 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, tansiyonu yüksek geçen maçta şampiyonluğun büyük adayı Bandırmaspor’u 22-21 mağlup etti.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 1.Liginde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, kendi evinde ağırladığı Bandırmaspor’u gergin ve tansiyonu yüksek geçen karşılaşmada 22-21 mağlup etti. Altıncı maçında dördüncü galibiyetini alan Dinçspor’un sultanları üst lig için umut vermeye devam etti. Gökhan Adıgüzel ve İldeniz Kaygusuz ikilisinin yönettiği Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş’ın yanı sıra Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Mudanya GHSİ Müdürü Tahir Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar takip etti.
HEYECAN SON SANİYEYE KADAR SÜRDÜ
İki takımında hızlı ve dengede başladığı karşılaşmada geriye düşmesine rağmen ilk 15 dakikayı 7-5 üstünlükle geçen Dinçspor, heyecanın bir an olsun düşmediği ilk yarıda takımlar 11-11 eşitlikle soyunma odasına gitti. İkinci yarıya karşılıklı ataklarla başlayan iki takım gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Dinçspor kalecisi Büşra üst üste kurtardığı şutlarla farkın açılmasını önlerken, son 10 dakikaya Dinçspor 18-17 önde girdi. Ecem, Marija, Kübra, Milica’nın etkili oyunu ve sert savunmalarıyla maçı bırakmayan Dinçspor, karşılaşmayı 22-21 kazandı. Maçın en skorer ismi 8 golle Balıkesir temsilcisinden Kübra olurken, Dinçspor’da Ecem 6, Marija 5 golle galibiyete katkı sağladı.
SULTANLARIN GÖZÜ SÜPER LİG’DE
Oyuncularını tek tek tebrik ederek alınan galibiyeti Mudanyalılara armağan eden Dinçspor Hentbol Antrenörü Ali Karayörük, “Tansiyonu yüksek geçen maçtan galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşıyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanarak hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.