solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’DAN İLK GALİBİYET

DİNÇSPOR’DAN İLK GALİBİYET

DİNÇSPOR’DAN İLK GALİBİYET
  • 17 Kasım 2014, Pazartesi 0:00

DİNÇSPOR’DAN İLK GALİBİYET
Türkiye kadınlar Basketbol 2.Lig’i 4. Haftasında Mudanya Belediyesi Dinçspor kulübü sahasında ağırladığı Tekirdağ Enerji Spor Kulübü’nü 72 -57 mağlup etti.
Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona skor üstünlüğünü elinde tutan Dinçspor rakibi karşısında ilk periyodu 18-10 önde kapattı. İkinci periyodda dengeli bir oyun sergileyen takımlar, hücum ribauntlarında etkisi kaldı. İkinci periyod Dinçspor’un 37-27 üstünlüğü ile biterken, üçüncü periyotta Dinçspor karşılaşmaya ağırlığını koyarak skoru 55-37’ye kadar getirdi. 
SON PERİYODA ASLIHAN DAMGASI
Karşılaşmanın son periyodunda Dinçspor Kulübü’nden Aslıhan attığı üç sayılık atışlar ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Taraftarı önünde ilk galibiyetini elde eden Mudanya Belediyesi DinçSpor kulübü karşılaşmayı 72-57 kazandı. Tekirdağ Enerji Spor Kulübü son periyodda üç sayılık atışlar ile farkı kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Maç sonu basın toplantısında konuşan Mudanya Belediyesi Dinçspor Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, Mudanya’da basketbol adına güzel işler yapacaklarının sinyalini verdi. Savunmada ve hücum organizasyonlarında sıkıntılar yaşadıklarının da altını çizen Erdinç, önümüzdeki karşılaşmalara daha sıkı hazırlanacaklarını söyledi. Zafer Onan ve Sabri Gündüz’ün yönettiği karşılaşmayı Mudanya Belediye Meclis Başkan Vekili Erkan Altıntaş'ın yanı sıra çok sayıda taraftar ilgiyle takip etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık