solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR YOLUNA NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR

DİNÇSPOR YOLUNA NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR

DİNÇSPOR YOLUNA NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR
  • 13 Aralık 2015, Pazar 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Bayan Hentbol Takımı B grubunda çıktığı dördüncü maçında da mağlubiyet yüzü görmedi. Sahasında İzmir Kemalpaşa Ata G.S.K.’yı ağırlayan Dinçspor karşılaşmayı 26-26 eşitlikle sonuçlandırdı.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Hentbol 2.’Lig’i B grubunda mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı sahasında ağırladığı İzmir Kemalpaşa Ata G.S.K. ile berabere kalarak namağlup yoluna devam etti. Hızlı ve dengeli başlayan karşılaşmanın ilk 10 dakikasında İzmir temsilcisi daha dirençli ve daha kontrollü oynadı. Alınan ilk molaya 8-5 geride giren Dinçspor, ilk yarıda kaçırdığı goller ile adeta saç baş yoldurdu. Dinçspor’dan Kübra maçın 23. dakikasında attığı golden sonra sakatlanarak oyun dışı kalırken, Dinçspor ilk devrede hücumda etkisiz kalınca soyunma odasına 17-12 geride gitti.
DİNÇSPOR’DAN MÜTHİŞ DÖNÜŞ
Sinan Yıldırım ve Deniz Öztürk hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ikinci yarısında Dinçspor müthiş bir geri dönüşe imza attı. İkinci yarıda nefes kesen mücadeleye sahne olan karşılaşmada İzmir temsilcisi son 10 dakikaya kadar disiplini elden bırakmayarak, son 10 dakikaya 25-22 önde girdi. Moladan sonra taraftar desteğini de arkasına alan Dinçspor müthiş bir geri dönüşe imza attı. Kaleci Büşra’nın 4 tane 7 metre atışı kurtardığı son 10 dakikada Dİnçspor 1 sayı ile öne geçti. Son dakikalarda sahada 4 kişi kalan Dinçspor yediği bir gol ile sahadan 26-26 eşitlik ile ayrıldı. İzmir temsilcisinde Zeliha Nur,  Dİnçspor’da Ebru yaptıkları sert hareketler sonucu kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, karşılaşmada en çok gol atan isim Dinçpsor’dan 7 gol ile Sena Nur Torun oldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık