solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR YENİ TRANSFERLERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

DİNÇSPOR YENİ TRANSFERLERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

DİNÇSPOR YENİ TRANSFERLERLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
  • 14 Haziran 2017, Çarşamba 0:00

Geçtiğimiz başarılı bir sezon geçirerek Hentbol Bayanlar Süper Lig’ine yükselen Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, yeni sezon öncesinde yeni transferleri ile kadrosunu güçlendiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda takımın başına antrenör Erdal Kaynak’ı getiren Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, düzenlenen imza töreni ile yeni transferlerini takıma dahil etti. Eskişehirspor Kulübü’nden sağ kanat oyuncusu Esra Önal, Kastamonu Belediyespor’dan kondisyoner Orhan Şimşek’i takıma dahil eden Dinçspor, 2006-2007-2008 doğumlu alt yapı takımının başına ise Mudanyalı antrenör Sümbül Kahraman’ı getirdi.
AKYOL ve ŞAFFAK DİNÇ SPOR’DA
Atletizm branşında ulusal ve uluslararası birçok yarışmada derece elde eden Mudanyalı sporcu Hasan Akyol ile Türkiye Şampiyonu Taekwondocu Ceyda Şaffak Dinç Spor Kulübü bünyesine katıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve kulüp yöneticilerinin katıldığı tören ile kendilerini Dinç Sporlu yapan imzaları atan sporcular, ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalışacaklarını vurguladı.
“BAŞARILAR DEVAM EDECEK”
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Dinç Spor Kulübü’nün bu sezonda her branşta başarılar elde edeceğine inandığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kulüp bünyesine yeni katılan sporculara da başarılar diledi. Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Türkyılmaz, Mudanya’nın sporda da adını başarılı sonuçlar ile duyurduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımda bulunan sporcuların takımdan ayrıldığına dikkat çeken Dinç Spor Hentbol Takımı Başantrenörü Erdal Kaynak, yeni transferler ile Süper Lig’de güçlü bir takım oluşturmak istediklerini söyledi. Transferlerin devam ettiğini yeni oyuncular ile yakın zamanda sözleşme imzalayacaklarının altını çizen Kaynak, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlandıklarına da vurgu yaptı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık