solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR URLA’YI İKİNCİ YARIDA GEÇTİ

DİNÇSPOR URLA’YI İKİNCİ YARIDA GEÇTİ

DİNÇSPOR URLA’YI İKİNCİ YARIDA GEÇTİ
  • 02 Şubat 2015, Pazartesi 0:00

Türkiye Bayanlar Hentbol 2.Lig’inde kendi sahasında Urla Belediyespor’u ağırlayan Dinçspor Hentbol Takımı geriden geldiği karşılaşmayı 27-25 önde bitirdi.

Türkiye Bayanlar Hentbol 2.Lig’inin 10.haftasında İzmir temsilcisi Urla Belediyespor’u konuk eden Mudanya Belediyesi Dinçspor, müthiş anlara sahne olan mücadeleyi 27-25 kazandı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden Ersoy Turan ve Kayseri bölgesinden Mehmet Fatih Kaymaz yönetti. Hızlı başlayan karşılaşmanın ilk yarısında İzmir temsilcisi üstün bir oyun sergiledi. Karşılıklı ataklara ve sert savunmalara sahne olan ilk yarıda, her iki takımda gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk on dakikasını 6-3 önde götüren İzmir temsilcisi ilk yarıyı da 16-12 önde bitirdi.
GALİBİYET SON 10 DAKİKADA GELDİ
İkinci yarıya daha dirençli ve istekli başlayan Dinçspor’un sultanları son yirmi dakikaya 4 sayı geride girdi.  İki dakika cezalarının havada uçuştuğu ikinci yarının son 5 dakikasına Dinçspor, 25-21 önde girdi. Rakibinin direncini kıran Dinçspor, 45 dakika geride götürdüğü zorlu maçı 27-25 kazandı.
AYSİMA MAÇI KAZANDIRDI
Dinçspor’da ilk yarı yanşan kaleci değişikliği ikinci yarıda etkisini gösterdi. Yaren’in yerine kaleye geçen Aysima yaptığı kurtarışlar ile maça adeta damgasını vurdu. Takımını ateşleyen Aysima galibiyette de önemli pay sahibi oldu. Maçın son on dakikasına girilirken,  üç adet iki dakika cezası alan Dinçspor’dan Ebru, Urla Belediyespor’dan Melek ve Öznur Bağcı kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Dinçspor’da Emire 6 gol ile en çok gol atan sporcu olurken, Urla Belediyespor’da Derya 12 gol kaybetti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık