solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR, TEKİRDAĞ ENERJİ SPORU AĞIRLAYACAK

DİNÇSPOR, TEKİRDAĞ ENERJİ SPORU AĞIRLAYACAK

DİNÇSPOR, TEKİRDAĞ ENERJİ SPORU AĞIRLAYACAK
  • 14 Kasım 2014, Cuma 0:00

DİNÇSPOR, TEKİRDAĞ ENERJİ SPORU AĞIRLAYACAK

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol takımı 2. ligdeki 4.cü maçında kendi sahasında Tekirdağ Enerjispor Kadın basketbol takımını ağırlamaya hazırlanıyor.  Antrenmanlarını Nilüfer Özlüce 100. Yıl Spor Salonu ile Mudanya Spor Salonu’nda sürdüren Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı Mudanyalıları tribüne davet ediyor.

MUDANYALILAR TRİBÜNE BEKLENİYOR

Kendi sahasında ağırlayacağı Tekirdağ Enerji Spor kulübü maçının hazırlıklarını antrenörler Mehmet Erdinç ve Sümer Gökşingöl ve takım menajeri Özgür Altıntaş gözetiminde sürdüren Dinç Spor’da hedef ilk galibiyeti almak...Basketbol sever Mudanyalıları tribünlerde görmek istediklerini belirten takım oyuncuları, “Bizler basketbolu Mudanya’da sevdirmek ve özellikle küçük kardeşlerimize örnek olmak istiyoruz. Biz genç bir ekibiz, tabi ki hatalarımız ve eksiklerimiz olacak, ancak hatalarımızı çok çalışarak telafi edeceğiz” dediler.

GELECEK SÜREÇTE BAŞARI ÇITASI YÜKSEĞE TAŞINACAK

Mudanyalıları her zaman yanlarında görmek istediklerini belirten Dinç Spor Takımı basketbolcuları, “Bu bizlere güç ve moral verecektir. Taraftarının desteğini alan bir takım her zaman başarı çıtasını en yükseğe taşır. Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol Takımı olarak gelecek süreçte çok daha başarılı olacağımız ve Mudanyalılara seyre değer basketbol karşılaşmaları izleteceğiz” dediler.  
Mudanya Belediye Başkanı ve Mudanya Belediyesi Dinçspor Başkanı Hayri Türkyılmaz'da takımın ilerleyen süreçte çok daha başarılı sonuçlar elde edeceğini belirterek," Taraftarımızı, kadın basketbolcularımızı ve takımlarını desteklemeye bekliyoruz. Taraftarının desteğini alan ve yanında hisseden takımımız her geçen gün başarı çizgisini en yükseğe taşıyacaktır" dedi.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık