solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR LİGE ALIŞIYOR

DİNÇSPOR LİGE ALIŞIYOR

DİNÇSPOR LİGE ALIŞIYOR
  • 03 Kasım 2014, Pazartesi 0:00

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Lig karşılaşmasında evinde İstanbul temsilcisi İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirme Derneği Spor Kulübü’nü ağırlayan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü sahadan 114-44 yenik ayrıldı.

 

Kadınlar Basketbol 2.Lig’inin ikinci haftasında İ.Ü B.G.D. Spor Kulübü ile karşılaşan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü, güçlü rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın tamamında üstün bir oyun ortaya koyan İÜ B.G.D. sahadan 114- 44 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. İlk periyodu 30-6 gibi bir skorla geride kapatan Dinç Spor, savunma ribauntlarını almakta güçlük çekti. Hızlı hücumlar ile aradaki sayı farkını açan İÜ B.G.D. karşılaşmayı da rahat bir skorla kazandı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Mudanya Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ay, Metin Bağcı’nın yanı sıra Mudanyaspor Kulübü Başkanı Rüştü Cozlan ve çok sayıda taraftar takip etti.
“BİRAZ ZAMAN VE SABIR GEREKİYOR”
Karşılaşma sonunda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Dinç Spor Baş Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, yeni kurulan bir takım olduklarını ifade ederek zamana ihtiyacı olduklarını söyledi. Tamamen Bursalı sporculardan kurulu bir takım olduklarının altını çizen Erdinç, “Biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Yeni bir takımız. İkinci Lig’de mücadele ediyoruz.  Daha iyi çalışarak mücadele eden ve hırslı bir takım yaratacağız” diye konuştu.
İÜ B.G.D. Kulübü Antrenörü Erdal Yeğin ise  Birinci Lig’e yükselecek güçte olduklarını söyledi. Sporcularını ve Dinç Spor’u kutlayan Yeğin, “Dinç Spor yeni bir kulüp. İnanıyorum ki zamanla çok daha iyi olacaklardır. Mücadelelerinden dolayı kendini kutluyorum. Mudanya gibi bir ilçenin bu tür alanlarda aktif olması bir Mudanyalı olarak beni de sevindiriyor” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık