solyanreklam
sagreklam

Dinçspor Kahvaltı

Dinçspor Kahvaltı

Dinçspor Kahvaltı
  • 21 Ağustos 2014, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi ve Mudanya Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, kadın basket takımı sporcuları, yöneticiler ve takıma destek veren sponsor firma yetkilileri ile bir araya geldi.

Mudanya Belediyesi ve Mudanya Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz düzenlenen kahvaltıda kulüp sporcu, yöneticileri ve sponsorlar firmaların yetkilileri ile buluştu. Yıldıztepe’de düzenlenen kahvaltıya Mudanya Belediye Başkan Vekili Erkan Altıntaş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ay, Metin Bağcı’nın yanı sıra Sönmez Bustaş A.Ş. ve CAS Antrepo Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç, CAS Antrepo Genel Müdürü Masar Üçüncü, GMR Gümrük Müşavirliği Sahibi Ahmet Saracoğlu, antrenörler ve sporcular katılım sağladı.
“ÖRNEK TAKIM VE KULÜP OLACAĞIZ”
Mudanya’nın ilk spor kulübü olan Dinç Spor Kulübü’nü yeniden kurmak adına kendilerine vesile olan kadın basketbol takımına teşekkür eden Mudanya Belediyesi ve Kulüp Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu gençlerimizde ve  Belediye Bandomuza da sahip çıktık. Futbol dışında diğer sporların güzelliklerini ilçemizde yaşatmak istiyoruz. Değerlerimizi bilen insanlarız Bugüne kadar suiistimaller yapılmış, bizler suiistimal etmeyeceğiz” dedi. Mudanya’yı layık olduğu yere taşımak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Türkyılmaz, “Eksiklerimiz olabilir, bazen yanlışlarımızda olabilir. Ancak çok kararlı olduğumuzu bilmenizi isterim. Biz kapımızın önünü süpüreceğiz. Örnek olacağız” ifadelerini kullandı.
“MUDANYA’NIN ADI SPORDA DA DUYULACAK”
Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı sonuçlar alarak, kısa zamanda adından söz ettireceğine inandığını vurgulayan Türkyılmaz , “Bizlere destek olan sponsor firmalarımıza da teşekkür ediyorum. Bizlere ve kızlarımıza destek oldular. Umarım alınacak başarılı sonuçlar ve örnek davranışlar ile kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız. Mudanya’mızın adını sporda da Türkiye’ye duyuracağız” diye konuştu. Öte yandan takımın aralıksız olarak çalışmalarını sürdüğünü ifade eden takım antrenörleri Mehmet İshak Erdinç ve Sümer Gökşingil, sezona en iyi şekilde başlangıç yapmayı hedeflediklerini söylediler. Takım içerisindeki arkadaşlık ve birlikteliğin her geçen gün arttığını da sözlerine ekleyen antrenörler destek verenlere teşekkür ettiler. Sporcular ve başkan Türkyılmaz kahvaltı sırasında “Selfie” modasına uydu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık