DİNÇSPOR İSTANBUL GÜCÜ DEPLASMANINDA

• 28 Kasım 2014, Cuma 0:00

DİNÇSPOR İSTANBUL GÜCÜ DEPLASMANINDA

İki haftadır kendi evinde yenilmeyen Mudanya Beldiyesi Dinç Spor Kulübü, TKB2L A Grubu 6. Haftasında deplasmanda istanbul Caferağa Spor Salonunda 30 Kasım Pazar günü İstanbul Gücü Kadın Basketbol Takımıyla karşılaşacak. Takımının oldukça formda ve hırslı olduğunu ve karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Dinç Spor Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, “Günde 2 idmanla karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Kros çalışmaları ve salon antrenmanlarını ile iki hafta üst üste galip gelmemiz takımımızı motive etti” dedi.
TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ ÖNEMLİ
Maçtan galibiyet ile ayrılacaklarına inandıklarını belirten Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Takımımız Mudanyalıların beğenisini topladı. Taraftarlarımızın desteği her zaman bizler için çok önemli, taraftarıyla bütünleşen Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol takımımız her zaman başarı performansını en üst seviyeye çıkaracaktır" dedi.