solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR FIRSAT TEPTİ : 75- 51

DİNÇSPOR FIRSAT TEPTİ : 75- 51

DİNÇSPOR  FIRSAT TEPTİ : 75- 51
  • 01 Aralık 2014, Pazartesi 0:00

DİNÇSPOR  FIRSAT TEPTİ : 75- 51

Kadınlar Basketbol 2. Liginde yer alan Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol takımı deplasmanda karşılaştığı, İstanbulgücü’ne 75-51 mağlup oldu. Son iki haftayı galibiyet ile kapatan ve ileriki haftalar için umut veren Mehmet İshak Erdinç yönetimindeki Dinçspor Kadın Basketbol takımı deplasmanda karşılaştığı İstanbulgücü önünde  24 sayı farkla mağlup olarak, önemli bir fırsatı tepti. İlk yarısı 34 - 30 biten müsabakada 3.  Periyotta Nurten Erol’un 5 faulle oyun dışı kaldığı Mudanya temsilcisi, savunmada zor anlar yaşadı. Güçlü rakibi karşısında ilk iki periyotta başa baş mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın basketbol takımı maçtan yenik ayrılmasına rağmen sergilediği oyunla salonu dolduran basketbolseverlerin  beğenisini kazandı.

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİMİZİ ALMAK İSTİYORDUK

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kadın Basketbol takımı koçu Mehmet İshak Erdinç, maça galibiyet parolası ile hazırlandıklarını ancak ilk iki periyottaki oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını söyledi.  Nurten Erol’un 5 faulle oyun dışı kalmasının oyun disiplinlerini bozduğunu ifade eden Erdinç, hakemlerin son haftalardaki performansının da kendilerini zor durumda bıraktığını belirtti. Dinçspor Genel Menajeri Özgür Altıntaş ise lige yeni yeni ısındıklarını son iki haftada aldıkları galibiyetin tesadüf olmadığını takımın gösterdiği mücadeleden de memnun olduğunu söyledi. Her geçen gün takım olarak daha da iyiye gittiklerini söyleyen Altıntaş, bu yıl ligde kalıcı olmak istediklerini yeni sezon ile birlikte Mudanya temsilcisi olarak şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak istediklerini belirtti.

TÜRKYILMAZ’DAN BASKETBOLSEVERLERE ÇAĞRI

Mudanya Belediyesi ve Dinçspor Kadın Basketbol takımı Başkanı Hayri Türkyılmaz da, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, sporun içinde galibiyet kadar mağlubiyetin de bulunduğuna dikkat çekti. Dinçspor kulübüne zorluklarla hayat kazandırdıklarını amaçlarının Mudanyalı gençleri spora özendirmek ve spor yapmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Türkyılmaz, başta Mudanya Belediyesi personeli olmak üzere, tüm basketbolseverleri önümüzdeki hafta Mudanya Spor Salonunda oynanacak Yalovaspor karşılaşmasında takımlarını desteklemeye davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık