solyanreklam
sagreklam

Dinçspor, Fenerbahçe maçı nefes kesti

Dinçspor, Fenerbahçe maçı nefes kesti
  • 27 Aralık 2014, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Basketbol Takımı A Grubu 8. Hafta karşılaşmasında evinde Fenerbahçe Koleji’ni ağırladı. Başa baş mücadeleye sahne olan karşılamayı Fenerbahçe 67-54 kazandı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Lig’inde Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü, Fenerbahçe Koleji’ni konuk etti. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki takımda dengede başladı. Pota altında etkisiz görünen Dinçspor ilk periyodu 10-14 geride kapattı. İkinci periyoda dengede başlayan iki takımda sayı bulmakta güçlük çekti. Fenerbahçe Başak ile pota altında etkili olurken, Dinçspor Melek ve Nurten ile atışları değerlendiremeyince ilk devre 25-30 Fenerbahçe Koleji’nin üstünlüğü ile noktalandı.
İKİNCİ DEVRE NEFES KESTİ
İkinci devreye ve 3. Periyoda Dinçspor daha derli toplu başladı. Gülnur, Ezginur ve Elif’in güzel oyunu ile farkı kapatan Dinçspor iyi savunma ile Fenerbahçe’ye basket şansı vermedi. Ezgi’nin üçlük atışı ile umutlanan Dinçspor, Fenerbahçe’de Başak ve Şelale’nin sayılarına engel olamayınca 3.periyodu 39-42 yenik kapattı. 4. ve son periyodun başlarında taraftar desteğini arkasına alan Dinçspor müthiş bir oyun sergiledi.  Son 10 dakikaya hızlı giren Dinçspor, Elif’in presli oyunu ve Melek’in sayıları ile aradaki farkı kapattı. Gülnur’un üç sayılık atışı umut versede Dinçspor’a yeterli olmadı. Son iki dakikada savunmada hatalar yapan ve açıklar veren Dinçspor karşılaşmayı 67-54 yenik bitirdi.
İKİ ANTRENÖRDE TEBRİK ETTİ
Karşılaşma sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Koleji Antrenörü Tolgay Esenci, iki takımı da tebrik ederken, Mudanya taraftarını çok beğendiğini dile getirdi.
Fenerbahçe ile yapılan ilk maçta 40 sayı fark yediklerini hatırlatan Dİnçspor Antrenörü Mehmet Erdinç ise, “Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Sporcularımızı kutluyorum. Bugün yenilseler bile iyi bir oyun ortaya koyarak gelecek için iyi mesajlar verdiler. Mudanyalı taraftarlara da teşekkür ediyor, bizleri yalnız bırakmamalarını diliyorum” dedi. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 14 sayı ile Fenerbahçe Koleji’nden Şelale olurken, Dinçspor’da Eli f13 sayı ile en skorer isim oldu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık