solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR BURSA DERBİSİNDE YOK

DİNÇSPOR BURSA DERBİSİNDE YOK

DİNÇSPOR BURSA DERBİSİNDE YOK
  • 14 Ocak 2015, Çarşamba 0:00

DİNÇSPOR BURSA DERBİSİNDE YOK

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Lig’inde evinde Bursa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü sahadan 44-90 mağlup ayrıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Lig’i 10. Haftasında Bursa derbisinde Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü karşılaşmayı 90-44 kaybetti. Maça dengede başlayan iki takım ilk dakikalarda karşılıklı hatalar yaptı.Büyükşehirspor’un üç sayılık atışlarına engel olamayan Dinçspor ilk periyodu 20-8 yenik kapattı. İkinci periyoda Büyükşehir hızlı başlarken, Dinçspor top kayıplarına devam etti. Ferda’nın üç sayılık atışlarını ikinci periyodda da engelleyemeyen Dinçspor, savunma ribaundlarını almakta zayıf kalınca devreyi 29-45 yenik kapattı.
İKİNCİ DEVRE TAT VERMEDİ
İkinci devreye zayıf başlayan Dinçspor, Büyükşehirspor karşısında istediği oyunu ortaya koyamadı. Savunma ribaundlarını alamayan ve savunmada açıklar veren Dinçspor, Büyükşehirspor’un siyahi oyuncusu Burdgess’in pota altı sayılarına engel olamadı. Savunmada ve hücumda dirençli olan Büyükşehirspor üçüncü periyodu 36-61 üstünlükle tamamladı. Dördüncü ve son periyodda sayı üretmekte zorlanan Dinçspor, karşılaşmayı 44-90 yenik kapattı. Maçın en skorer ismi attığı üç sayılık atışlar ile 16 sayı üreten Ferda olurken, Aslıhan 13 sayı üreterek Dinçspor’da en skorer isim oldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık