solyanreklam
sagreklam

DİNÇ SPORUN SULTANLARI İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI

DİNÇ SPORUN SULTANLARI İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI

DİNÇ SPORUN SULTANLARI İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI
  • 30 Ocak 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü,  Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübünü 40-33 mağlup ederek, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Türkiye Kadınlar Deplasmanlı 1.Lig’inde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı. Mudanya Spor Salonu’nda Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübünü ağırlayan Dinçspor karşılaşmayı 40-33 kazandı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Dinçspor’un sultanları, aldıkları galibiyetle ikinci sıradaki yerini korudu.
“KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”
Mudanya’nın adını aldıkları başarılı sonuçlarla sporda da duyurduklarını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kızlarımızla, antrenörlerimizle ve yönetimimizle gösterdikleri başarı ve özveriden dolayı gurur duyuyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Aldıkları sonuçlarla ligde söz sahibi olduklarını ve ligin ikinci yarısına da galibiyetle başlamanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti.
SULTANLARIN HEDEFİ SÜPER LİG
Sezonun ikinci yarısına sıkı bir program dahilinde hazırlandıklarını belirten antrenör Ali Karayörük, iyi bir takım olduklarını ve iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Süper Lig hedeflerinden bir an olsun vazgeçmeyeceklerini de dile getiren Karayörük, “Yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızın tek hedefi Süper Lige çıkmaktır. Mudanya’nın hentbolda söz sahibi olması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık