DİNÇ SPOR BAYAN HENTBOL TAKIMI SEZONU 5.TAMAMLADI

DİNÇ SPOR BAYAN HENTBOL TAKIMI  SEZONU 5.TAMAMLADI
  • 09 Mart 2015, Pazartesi 0:00

İlk 4 takımın Play-Off’lara yükseldiği ligde son haftaya kadar iddiasını sürdüren Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, grup lideri Ankara Metropol’le kıyasıya geçen maç sonunda 32-25 mağlup olarak sezonu 5.sırada bitirdi. Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulüp Müdürü Gökhan Türkyılmaz, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, ”Ocak 2015’de kulübümüz bünyesine aldığımız genç hentbolcularımız, karşılaşmanın son dakikasına kadar gösterdikleri başa baş mücadeleyle bizleri gelecek adına umutlandırmaya devam ettiler. Önümüzdeki hafta başlayacak Bölge Müsabakalarıyla Yıldızlar kategorisinde 1998-1999-2000 doğumlu Mudanyalı sporcu kızlarımız, Türkiye Şampiyonası’na katılabilmek için yarışacaklar. Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü olarak hem hentbol, hem de basketbolda gelecek sezon çok daha geniş kapsamlı olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz da, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını vurgulayarak, “Gençlerimiz spor alanındaki başarılarıyla yollarına emin adımlarla devam ediyorlar. Ocak 2015’de çalışmalara başlayan ve bu kadar kısa sürede sezonu 5. olarak kapatan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol takımımızı kutluyorum. Takımımızın, önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanarak, başarı çıtasını yükselteceğine inanıyoruz. Bizler de spora ve sporcuya desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” diye konuştu.