solyanreklam
sagreklam

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR'UN ...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR'UN ...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR'UN ...
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Süper Amatör Lig 1. Grupta şampiyonluk adayı takımlardan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, deplasmanda takipçilerinden Büyükçekmece Belediyespor ile karşılaştı.

Kırmızı Beyazlı Çekmeköy temsilcisi rüzgarlı havada oynanan karşılaşmada Büyükçekmece Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 4. maçından da 3 puanla ayrılarak zirvedeki yerini korudu. Mücadeleyi Mehmet Salim Mazlum yönetirken, Selim Şenöz ve Murat Güçlü yardımcı hakem olarak görev yaptılar.

Şampiyonluğun güçlü adayı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u galibiyete taşıyan golleri 32.dakikada penaltıdan Fetullah Akdoğan ve 77.dakikada Tolga Öztürk kaydetti. Bu galibiyetle 4. Maçını da kazanarak 12 puanla zirvedeki yerini koruyan Aydın Dursun’un talebeleri önümüzdeki hafta evinde Tunaspor’u misafir ederken, 7 puanda kalan Büyükçekmece Belediyespor deplasmanda Çeliktepespor ile karşılaşacak.

 

 

Büyükçekmece Belediyespor’a teşekkür ederiz

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Teknik Sorumlusu Aydın Dursun” Maç öncesi ve sonrasında gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Büyükçekmece Belediyespor camiasına ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz. Bizleri gerçekten çok iyi ağırladılar. Son zamanlarda statlarda gördüğümüz şiddet görüntülerinin ardından böyle bir misafirperverlik bizleri çok memnun etmiştir. Bizler de değerli Büyükçekmece Belediyespor camiasını aynı şekilde ağırlamaktan memnun olacağız” dediler.

STAT : Büyükçekmece Belediye
HAKEMLER: Mehmet Salih Mazlum " Selim Şenöz " Murat Güçlü
SAHA KOMSERİ : Özgür Gürel
BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR : Sercan Usta, Mehmet Ali Kaya, Birindar Güneş, Şuayip Temel, Vedat Erim (Dk.88 Mustafa Yılmaz), Ramazan Sürücü(Dk.46 Hasan Demirkan) , Hasan Can Ayyıldız(Dk.59 Emre Can Aktaş), Onur Güdül, Nihat Gökmen, Metin Tuğlu, Canberk Tuğ
YEDEKLER : Serkan Sağlam, Yunus Emre Şahin, Savaş Ergün, Alişan Atalay
TEKNİK SORUMLU : Hakan Delil


ÇEKMEKÖY BLD. ALEMDAĞSPOR: Recep Ağa Özkanca, Fatih Adıyaman, Musa Karslı, Musa Demir, Okan Karabıyık, Harun Özdemir, Fatih Tolga Öztürk (Dk. 80 Recep Hasan Hazır), Semih Akgöz, Yusuf Güngördü (Dk 84 Nesimi Saltık), Fetullah Akdoğan (Dk.88 Barış Ertuğrul)
YEDEKLER : Mehmet Enis Çizmecioğlu, Mert Yamak, Ramazan Yabir, Erdoğan Turan
TEKNİK SORUMLU : Aydın Dursun

 

 


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık