solyanreklam
sagreklam

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR 6 G...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR 6 G...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR 6 G...
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ilk maçından galip ayrıldı

Süper Amatör Lig 1. Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, sezonun ilk lig maçında Alemdağ Stadında Ayazağaspor’u misafir etti. Kırmızı Beyazlılar üstün oynadığı karşılaşmada saha avantajını iyi kullanıp rakibini 6-1 mağlup ederek ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu.

Mücadeleyi Gökhan Dereli yönetirken, Mehmet Taşdemir ve Mahmut Selim Mısır yardımcı hakem olarak görev yaptılar.

İlk dakikaları karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada ilk yarıyı ev sahibi ekip penaltıdan Hakan Öztürk ve Recep’in golleri ile 2-0 üstünlükle tamamlarken penaltı pozisyonunda Emre Yüksel kırmızı kart görerek Ayazağaspor’u sahada 10 kişi bıraktı.

 

 

İkinci yarıda fark açıldı

İkinci yarıya fırtına gibi giren Aydın Dursun’un talebeleri 52 ve 53.dakikalarda Tolga Öztürk’ün golleri ile skoru 4-0 yaptı. Oyuna sonradan girerek skora etki eden Yusuf Güngördü ve Okan Karabıyık attıkları gollerle durumu 6-0 yaptılar. Konuk ekip son bölümlerde Mert Metin’in ayağından bulduğu golle maçın sonucunu belirledi 6-1.

Farklı galibiyetle ilk haftadan zirvenin sahibi olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor önümüzdeki hafta deplasmanda Ataşehir Çamolukspor ile karşılaşırken, Ayazağaspor evinde Çeliktepespor’u misafir edecek.

 

 

 


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık